2012. december 12., szerda

Kiss Orsi lett az Év Legfittebb Műsorvezetője

Új hálószobadísszel gazdagodott a Class FM műsorvezetője

Szakmai elismeréssel jutalmazták Kiss Orsit. A Class FM sportos rádiósa kapta az Év Legfittebb Műsorvezetőjének járó díjat az egyik legnagyobb wellness-fitnesz tömegrendezvény díjátadóján. Orsi igazi becsben tartja a szobrocskát, amely előkelő helyet kapott lakásában.

A médiában töltött több mint egy évtized alatt a sport is szerves része volt Kiss Orsi életének. Évekig versenyszerűen korcsolyázott, később aerobik, majd zumba oktatóként kezdett dolgozni. A rádió, a televízió, és a sport a mai napig a legfontosabbak számára, ráadásul azon szerencsések közé tartozik, aki mindhárom szenvedélyének egyszerre hódolhat. Elkötelezettségét most a FitBalance Award Díjátadóján is elismerték, hiszen a szakmai bizottság Orsinak ítélte az Év Legfittebb Műsorvezetője díjat.

„Három dolog érdekel igazán, a rádiózás, a tévézés és a sport. Szerencsés vagyok, hogy mindhárom területen érvényesülhetek.” – kezdte Kiss Orsi. – „Megtisztelő, hogy a zsűri tagjai engem tartottak méltónak arra, hogy rögtön az első alkalommal én kapjam ezt az elismerést, a hazai műsorvezetők közül. Tizenegy évig versenyszerűen műkorcsolyáztam, több arany, ezüst és bronzérmem is van, ám kupát csak egyetlen alkalommal nyertem. Ez a díj azóta is a hálószobám dísze. Ehhez hasonlítanám a tegnapelőtt kapott FitBalance díjat is, ez a szobor örökre a szívem csücske lesz.” – folytatta a Class Magyarok háziasszonya.

Versenypályafutása után Orsi az aerobik szerelmese lett, amely mai napig újult energiával tölti fel a pörgős hétköznapokban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése