2012. december 5., szerda

RADICS GIGI SZÖRNYVADÁSZNAK ÁLLT

Rejtélyes lábnyomot fedezett fel az énekesnő

Elmúlt már az idő, amikor Radics Gigi esténként benézett az ágya alá, hogy nem lapulnak-e szörnyek alatta, és már barátaival sem próbál szellemet idézni. A Disney Csatorna Rejtélyek Városkája című sorozata kedvéért azonban szívesen tett egy időutazást, és vagány szörnyvadászként avatott fel a Deák téren egy rejtélyes, óriási lábnyomot.


Hatalmas szörny költözött Budapestre, aki a város szívében, a Deák téren hagyta több négyzetméteres lábnyomát. A különös nyom nem csak a járókelők, de Radics Gigi figyelmét is felkeltette. Az énekesnő először nevetve idézte fel gyerekkorát, amikor még a sötét szobában mindenhol félelmetes lényeket sejtett, majd felcsapott szörnyvadásznak és felavatta a hatalmas installációt, amely a Disney Csatorna minden vasárnap új részekkel debütáló, Rejtélyek Városkája című új sorozatának egy részletét eleveníti meg.


„Kicsiként én is, mint minden gyerek benéztem az ágy alá, biztos, ami biztos leellenőriztem, hogy nem lapul-e ott valami. Évekkel később a barátaimmal belevágtunk egy szellemidézésbe: körbeültünk egy asztalt, középen csak egy gyertya égett, és vártuk, hogy történjen valami. Egyszer csak valaki kopogott az asztalon, mi pedig szanaszét rohantunk”
– mesélte nevetve Radics Gigi.

A sikertelen szellemidézést és vele együtt a természetfeletti élmények és szörnyek birodalmát most újra felidézte az Év Hangja, a Disney Csatorna új sorozata, a Rejtélyek Városkája kedvéért.


„Bevallom, kisöcsémmel gyakran ülünk együtt a képernyő előtt, hiszen imádom a zenés filmeket, a Disney Csatorna sorozatait: a Zsenipalánták, a Jessie vagy az Indul a Risza! a kedvenceim közé tartoznak. A klasszikus Disney rajzfilmek közül az Aladdin a nagy favorit, gyönyörű dalokat írtak hozzá, amiket bármikor szívesen elénekelnék. Ráadásul már többen mondták, mennyire hasonlítok a női mesehősre. Például a Megasztárban egyik este, amikor egy gyönyörű királykék estélyiben léptem színpadra, mindenki, aki mellett elmentem csak Jázmin hercegnőnek szólított”
- árulta el az énekesnő, aki elsőként vizsgálta meg közelről a titokzatos szörnylábnyomot.

Csakúgy, mint a Disney Csatorna horrorisztikus és természetfeletti animációs sorozatának hősei, az egymást folyton piszkáló Pines ikrek, akik végre hazánkba is megérkeztek. A kalandor Dipper valamint a szerelemre áhítozó Mabel Pines nem várt titkok nyomára bukkannak bohókás bácsikájuk otthonában, és egy szempillantás alatt természetfeletti teremtmények és megmagyarázhatatlan események elől menekülnek a Rejtélyek Városkájában.


Költözz a Rejtélyek Városkájába – minden szombaton 09.30-kor kizárólag a Disney Csatornán!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése