2012. december 12., szerda

Segítenek az Animal Cannibals apukák

Életmentő berendezésekre gyűjt idén a VIVA Teleton

Segíteni kötelesség. Legalábbis az Animal Cannibals két fenegyereke, Qka MC és Ricsipí így gondolja, ezért csatlakozik a VIVA Teletonhoz, amely immár 10. éve segít a rászorulóknak. Az idén december 15-én és 16-án megrendezett élő adásban sztárok gyűjtenek a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikának, az adományokból pedig a kórház életmentő eszközöket vásárol a klinika intenzív osztályára.


A Teletonhoz évről évre egyre több híresség csatlakozik, akik fontosnak tartják, hogy ismertségüket a jó ügyért használják. A zenecsatorna idén december 15-én és 16-án tartja élő adását, ahol rengeteg sztár mellett az Animal Cannibals tagjai is gyűjtenek a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikának. Az adományokból összegyűlő összeget a Klinika az intenzív osztályára költi, életmentő berendezésekre, steril szobák kialakítására, hogy a gyerekek gyógyulásához minden adott legyen.

Qka MC, aki egy négy éves kislány és egy két és fél éves kisfiú édesapja, tudja, hogy milyen szörnyű érzés egy szülőnek, ha kórházba kell vinnie a kicsiket, ezért is tartja fontosnak, hogy ismertségét arra használja, hogy felhívja a figyelmet a Teletonra.

„Ha jó cél érdekében hívnak, habozás nélkül megyünk és segítünk. Nagyon készülünk a Teleton élő adására, ahol mi is szórakoztatjuk majd a nézőket és ezzel is felhívjuk a figyelmet erre a fontos ügyre – mondta Qka MC. – Sajnos velünk is előfordult már, hogy kórházba kellett vinni a kicsiket, senkinek nem kívánom azt az érzést. Mindent meg kell tenni, hogy a legjobban felszerelt intézményekben segíthessenek gyermekeinken – tette hozzá.

Ricsipí szerencsésebb, egyik gyermekével sem kellett még kórházba menni. Annál fontosabbnak tartja a jó ügy támogatását, amivel könnyebbé tehetik azok életét, akik kórházban kénytelenek tölteni a karácsonyt.

„Nagyon szerencsésnek tartom magam, hiszen gyerekként sosem voltam kórházban és szerencsére még arra sem volt szükség, hogy a gyerekeinkkel hosszabb időt kórházban legyünk, de mindenkivel előfordulhat, hogy oda kerül. Nem feledkezhetünk meg azokról, akik nem otthon vannak, hanem kénytelenek ott tölteni a Karácsonyt. Gondolnunk kell rájuk és segíteni, hogy minél jobb körülmények között gyógyulhassanak. Fontosnak tartom a Teletont, mert megtalálják, hogy kinek és milyen segítségre van szüksége, mi pedig örömmel állunk ilyen ügyek mellé – indokolta Ricsipí a Teleton támogatását.

A VIVA természetesen nem csak a hírességek segítségére számít: a Teleton december 15-én és 16-án tartott két napos élő műsora ideje alatt bárki csatlakozhat az adománygyűjtéshez a telefonszám felhívásával. Az emelt díjas hívásokból befolyó összeget a Tűzoltó Utcai Gyermekklinika kapja meg, az adományokból a kórház intenzív osztályára vásárolnak életmentő berendezéseket.

VIVA Teleton élő adás december 15-én és 16-án a VIVA Televízió műsorán!

Segíts Te is a Teleton-vonalon keresztül: hívd bármilyen készülékről a 13600-as számot, majd írd be a 36-os kódot (Őrzők Alapítvány)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése