2012. december 17., hétfő

SpongyaBob megmenti a Karácsonyt a Nickelodeonon!

Különleges falióra és egy beképzelt srác is érkezik a mesecsatornára

Különkiadásokkal és új sorozatokkal várja a kicsiket és a nagyobbakat egyaránt a Nickelodeon karácsonykor is. Az idősebbek Fred, a furcsa és kicsit beképzelt fiú vicces kalandjait ismerhetik meg, míg a kisebbeknek érkezik a Tickety Toc, amely egy falióra belsejének varázslatos világában játszódik. A V mint Viktória diákjai karácsonyi ajándékok utána kutatnak, de különleges karácsonyi kiadással érkezik SpongyaBob is. A speciális technikával felvett karácsonyi epizódot Amerikában 4,8 millióan látták.

Karácsony közeledtével a Nickelodeon is ünnepi hangulatba kerül! A készülődés közben is érdemes ide kapcsolni, hiszen a kicsiket és a nagyokat egyaránt kedvenc sorozataik karácsonyi epizódjaival és új műsorokkal lepi meg Magyarország egyik legnézettebb gyerekcsatornája.

A december 10-én debütáló Fred The Show epizódjait hétfőtől péntekig minden nap 15:50-től és 20:50-től láthatják a nézők. A címszereplő fiút Lucas Cruikshank találta ki és ő is alakítja a furcsa, kicsit beképzelt figurát. Az idén 19 éves humorista már 2008-ban óriási sikert ért el YouTube-on közzétett saját sorozatával, ami szintén Fredről szól. A szellemekkel és óriás sütikkel is kalandokba keveredő srác története egyre bonyolultabbá és kacifántosabbá válik, saját nézőpontján keresztül pedig rengeteg vicces helyzetet eredményez.

December 21. és 26. között, majdnem egy teljes héten keresztül a csatorna nézőtáborának kedvenc sorozataihoz készített karácsonyi különkiadásokat vetít a Nickelodeon. SpongyaBobnak meg kell mentenie a Karácsonyt Planktontól, aki a herkentyűburger titkos receptjére vágyik, ezért egy különleges adalékot ad saját szendvicséhez, amivel mindenkit gonosszá változtat. Bikinifenék lakóinak speciális technikával felvett karácsonyi kalandját Amerikában 4,8 millióan nézték meg, amely a csatorna történetének egyik legjobb nézettsége. A csatorna tini korú nézőinek egyik legkedveltebb sorozatában, a hollywoodi művészeti gimisekről szóló V mint Viktóriában eközben a szereplők menő ajándékok után kutatnak a karácsonyi szünetben, amiből még versenyt is csinálnak: aki a legbénább ajándékot veszi, büntetést kap.

Az ünnepi különkiadások és Fred humoros kalandjai mellett december 24-étől minden hétköznap délelőtt 9:10-kor a legkisebbeknek is érkezik egy új sorozat, amely hamar a kicsik kedvencéve válhat. A Tickety Toc egy különleges falióra belsejének varázslatos és izgalmas világában játszódik, főszerepben a nyolc éves ikerpárral, Tommy-val és Tallulah-val. Az ikrek feladata, hogy óránként kilépjenek a faliórából és elüssék a pontos időt. Az óra belsejében rengeteg érdekes alak él, többek között egy francia tehén, aki szakácsnő és az isteni ételek elkészítése mellett meglepően jól pingpongozik, és Tickety Town orvosáról, a jaguár-szerű McCogginsról sem szabad elfelejtkezni. Pufferty-nek, a kutyafejű vonatnak pedig különösen fontos szerepe van: Tommyt és Tallulah-t szállítja az óra kapujához, így ha nem lenne mindig pontos, korántsem biztos, hogy az ikrek időben megérkeznének.

Karácsonyi különkiadások és új sorozatok decemberben a Nickelodeonon!


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése