2012. december 13., csütörtök

Hugh Jackman visszavágyik Budapestre

Exkluzív interjút adott a TV2 Aktív című műsorának Hugh Jackman. A világsztár A nyomorultak című musicalfilm premierje előtt, Londonban állt kamera elé. Jackman elárulta: a nyári reklámforgatáson beleszeretett Budapestbe és szeretne visszajönni megnézni a hófedte várost. Az interjú csütörtök este látható a TV2 képernyőjén.

Hugh Jackmant 2008-ban a People magazin az év legszexibb férfijának választotta. Nők milliói rajonganak érte, ő mégis 16 éve hűséges feleségéhez. A színész A nyomorultak című, december végén mozikba kerülő musicalfilm kapcsán adott interjút az Aktív riporterének, melyben őszintén beszélt gyermekük adoptálásáról is. Azt is elárulta, hogy nyáron, amikor Budapesten járt egy reklámfilm forgatás miatt, annyira megtetszett neki a város, hogy mindenképpen szeretne visszatérni és megnézni a behavazott fővárost. Annál is inkább, mert 11 éves adoptált gyermekének, Oscarnak is nagy kedvence lett Budapest.

- Egy csodálatos hetet töltöttem Budapesten, körbebicikliztem a várost. A fiammal voltam, aki megkért, hogy ide mindenképp jöjjünk majd vissza. Egyszerűen gyönyörű a város! Mivel imádom a havat, lehet, hogy télen visszatérek – nyilatkozta a színész Somogyi Dórának, az Aktív riporterének.

A színész azt is megosztja a nézőkkel, hogy nemrég egy exkluzív new york-i partin adott szerenádot egy elbűvölő hölgynek, aki nem a felesége. Azt, hogy ki a szerencsés nő és miért tartják Oscar-díj esélyesnek A nyomorultakat, kiderül csütörtökön este az Aktívban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése