2012. december 12., szerda

Snoop Lion - új album tavasszal: Reincarnated

Snoop Lion a Sony Music/RCA Records gondozásában jelenteti meg a reggae és dancehall zenei hatásokkal teli „Reincarnated” című albumát 2013 tavaszán

A várva-várt, azonos című dokumentumfilm hanganyagát vonultatja fel a kiadvány


Snoop Lion az újonnan alapított Berhane Sound System produkciós cégén keresztül szerződött a Sony Music/RCA Records kiadóval „Reincarnated” című albumának megjelentetéséről. A reggae és dancehall hatásokkal teli album executive produceri feladatai Diplo és a Major Lazer produkciós csapat nevéhez fűződnek. Az album megjelenését 2013 tavaszára tervezik a VICE Music és a Mad Decent közreműködésével. A korong egyik új dala az Angela Hunte közreműködésével készült „Here Comes The King” (http://www.youtube.com/watch?v=q6qHaBD89ZM), melynek produceri feladatait Diplo & Ariel Rechtshaid látta el, míg a társproducer 6Blocc volt.

A „Reincarnated” című album munkálatai Jamaikában zajlottak, és azonos címmel egy dokumentumfilm is bemutatja az alkotói folyamatot. A Torontói Nemzetközi Filmfesztivál egyik gyöngyszeme, a nagy sikerű „Reincarnated” című VICE Films /Snoopadelic Films-produkció bemutatja azt az utazást, melynek során a legendás Snoop Dogg Jamaikán a helyi lakosok és a kultúra segítségével egy teljes átváltozáson ment keresztül – és amelynek eredménye Snoop Lion. Az albummal kapcsolatban hamarosan bővebb információk érkeznek.

„A Major Lazernek és nekem egy különleges lehetőség adódott: a „Reincarnated” című albumot elejétől a végéig, megszakítások nélkül készíthettük el Jamaikán. Annak köszönhetően, hogy azokkal az emberekkel abban a környezetben töltöttem a napjaimat, ezek a dalok a békén és a szereteten alapulnak. A „Here Comes The King” ízelítőt ad abból, ami a „Reincarnated” című albumon és filmben a hallgatókat és a nézőket várja. Nagyon izgalmas évnek ígérkezik 2013.”

Snoop Lionról
Snoop Lion nem más, mint a multiplatina-lemezes előadó és ikon, Snoop Dogg új művészneve. A kitartó művész - aki pontosan tudja, hogyan maradhat a popkultúra élvonalában – és az új technológiák találkozása vadonatúj határokat nyit meg a zenei világban. Snoop Lion a VICE Media és a Stampede Management együttműködésével jelenteti meg a „Reincarnated” című multimédiás projektet, amely bemutatja Snoop lelki fejlődésének folyamatát, és a művész találkozását a reggae-vel. A projekt részeként készült az a reggae-inspirálta album, melynek executive producere Diplo és Major Lazer, az a dokumentumfilm, mely Snoop utazását és karrierjét mutatja be (mely elsőként a 2012-es Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon volt látható), egy fotókönyv, és egy önfenntartó kertészeti kezdeményezés, mely a Mind Gardens nevet kapta. A teljes „Reincarnated” projekt 2013 elején veszi kezdetét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése