2012. december 4., kedd

Meghatódott SP

Jótékonykodnak a sztárok a 10 éves Teletonnal

December 15-én és 16-án újra jelentkezik a Teleton hétvége a VIVA műsorán. Az egész hónapban tartó adománygyűjtő akció csúcspontja a két napos élő adás, ahol sztárok gyűjtenek a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikának. A kezdeményezéshez idén Majka és SP is csatlakozott, akik nemcsak adományaikkal, de jelenlétükkel is segíteni akartak.


A gyermekkorház támogatása természetesen a sztárok számára is fontos. A10 éves VIVA Teletonhoz évről évre több híresség csatlakozik, idén Iszak Eszti, Odett és Fluor Tomi mellett Majka és SP is ellátogattak a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikára, hogy egy egész délutánon át együtt legyenek a beteg gyerekekkel.

A sztárok ajándékokkal lepték meg a kicsiket, a gyerekek számára mégis az volt a legnagyobb öröm, hogy kedvenceikkel tölthettek egy kis időt. A meghatott hírességek maguk is nagy élménynek élték meg a találkozást és bíznak benne, hogy adományaik segítik majd a Gyermekklinikát.

Minden szülő rémálma, hogy tehetetlenül kell néznie, hogy gyermeke betegen fekszik a kórházban. Majka, aki maga is egy kisfiú édesapja, különösen fontosnak tartja, hogy segíthessen. Hogy mennyire komolyan gondolja ezt a szókimondó zenész, abból is látszik, hogy minden programját lemondta azért, hogy találkozhasson az egyik kórházi rajongójával. Dominik éppen aludt mikor Majka megérkezett, a rapper egy plüss hátizsákkal ébresztette a megilletődött kisfiút. „A Karácsony az ajándékozás mellett a szeretetről, a figyelemről és a segítségnyújtásról is szól.”- mondta Majka.

SP már több éve részt vesz a VIVA Teletonban, így idén is egyértelmű volt, hogy ellátogat a Gyermekklinikára. A zenész szintén nem érkezett üres kézzel.

„Nagyon jó volt látni, hogy a gyerekek ennyire vidámak lesznek, csak attól, hogy ott voltunk. A kissrác, akit meglátogattam, ahhoz képest, hogy milyen fiatal, pozitívan és éretten látja a helyzetét és a betegségét. Ez rendkívül inspiráló. Az egyik kedvenc baseball sapkámat hoztam neki ajándékba, mert szerettem volna valami olyan dolgot adni, ami kötődik hozzám.”

A látogatás során SP-t meglepetés is érte. Az egyik kislány megmutatta neki féltve őrzött SP cikk és kép gyűjteményét, amelyet a kórházban is magánál tart. A találkozás hatalmas ajándék volt a kis beteg számára. A sztár megdöbbent, hiszen soha nem látott még ilyen kiterjedt és alapos gyűjteményt magáról.

„Nagyon komoly gyűjtemény, évekre visszamenőleg minden egyes rólam megjelent újságcikkel! Nagyon jó volt látni a kislány boldog arcát, szinte el sem hitte, hogy találkozunk. Örülök, hogy itt lehettem a gyerekekkel, és egy kis vidámságot csempészhettünk a kórházba. Remélem, minél több pénz összegyűlik!”

A VIVA nemcsak sztárok, hanem mindenki segítségére számít. A Teleton élő műsorára december 15-16-án kerül sor, de az adakozó hívásokat már november 15-től várják egészen december 31-ig. Az emelt díjas hívásokból befolyt összeg mind a kórházhoz kerül.

VIVA Teleton élő adás december 15-én és 16-án a VIVA Televízió műsorán!

Segíts Te is a Teleton-vonalon keresztül: hívd bármelyik készülékről a 13600-as számot, majd írd be a 36-os kódot (Őrzők Alapítvány)A hívás díja 250 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése