2012. december 17., hétfő

Telepi gyerekekről forgatott klipet Ganxsta Zolee és a Kartel

A Telepi gyerekek című új dalához forgatott videóklipet Ganxsta Zolee és a Kartel. A Hatalmat a népnek! című stúdióalbum lemezbemutatója december 29-én a Tetoválók Éjszakája rendezvényen lesz a PeCsa Music Hall színpadán. A koncerten öt olyan új dalt is előadnak a fiúk, amelyeket ezen a bulin hallhat először élőben a közönség.

Ganxsta Zolee és a Kartel leforgatta második videóklipjét a december elsején megjelent, Hatalmat a népnek! című stúdióalbumához. A választás a Telepi gyerekek című dalra esett.

- A forgatáshoz olyan környéket kerestünk, ami passzol a szöveghez, mert olyan emberekkel akartunk találkozni, akikről ez a szám szól. A próbatermünk Pestszentlőrincen van, ezért nem is kellett nagyon messzire mennünk. A lerobbant házak között és a panelrengetegben szép számmal akadnak utcán edzett arcok és lakótelepi kulcsos gyerekek is. A Hős utca - Pongrácz út találkozása tökéletes helyszínnek bizonyult. Kemény környék, ezért még mi is tartottunk egy kicsit attól, mit szólnak majd hozzánk az ott élő emberek, ha felbukkanunk a kamerákkal. A fogadtatás azonban nagyon pozitív volt, ment a haverkodás, és többen szerepelnek is a klipben – mondta Big Daddy Laca, a Ganxsta Zolee és a Kartel alapító tagja.


A zenekar rajongóinak három évet kellett várniuk arra, hogy kézbe vehessék a banda új stúdióalbumát. A Hatalmat a népnek! minden bizonnyal azoknak is maximálisan elnyeri a tetszését, akik a 90-es évek hangzásait keresik minden egyes újabb Kartel megmozdulás mögött. Az új anyagon Döglégy és csapata kiválóan idézi meg a zenekar legnagyobb slágereinek hangulatát, természetesen az új évezred igényeinek megfelelően. A kőkemény raplemez azonban tökéletesen egyesíti az előbbi elvárásokat és az igen színes, valamint modern zenei alapokat, melyekben rock, latin és funk elemek is megtalálhatóak. Számos közkedvelt hazai vendégművész is hallható az új dalokban. A lemezen közreműködik Majka, Funktasztikus, Siska Finuccsi, Curtis, a Csillag Születik című tévéműsorban feltűnt Plazma, valamint egy refrén erejéig a Sugarloaf énekesnője, Dér Heni is.

- Hosszú idő telt el az előző albumunk megjelenése óta, de úgy érzem, hogy megérte várni. Most volt elég időnk, mondanivalónk, ezért ráértünk csiszolgatni, tökéletesíteni a szövegeket és a zenét is. Nehéz a saját lemezünkről úgy beszélni, hogy ne tűnjön szerénytelennek, de már a stúdiózás közben is éreztük, hogy ez az anyag jól sikerült. Nagyon jók a rajongók első visszajelzései, sőt még a legkritikusabb, brutálisan őszinte zenész barátaink is azt mondták, hogy tetszik nekik a lemez – tette hozzá Big Daddy Laca.


A Hatalmat a népnek! lemezbemutató koncertje a Tetoválók Éjszakája/Budapest Tattoo Night című rendezvényen lesz december 29-én este tíz órától a PeCsa Music Hallban. Ganxsta Zolee és a Kartel a legnagyobb slágerei mellett hat dalt ad elő az új lemezről, amelyek közül eddig csak a MiTiSzó? című számot hallhatta élőben a közönség. A másik ötnek, köztük a Telepi gyerekeknek ezen a koncerten lesz az ősbemutatója. Természetesen fellépnek a dalokban közreműködő vendégművészek is, ezért a fiúk a következő hetekben gőzerővel próbálnak, hogy tökéletes produkciót nyújtsanak a lemezbemutató közönségének.

A Telepi gyerekek klipje:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LqV2Sn4ZpL8

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése