2013. január 21., hétfő

Brit suttyók érkeznek az MTV-re

Januárban debütál a Geordie Shore a csatornán

Január 27-én érkezik az MTV Hungary-re minden idők legsuttyóbb realityjének, a Jersey Shore-nak az angol kiadása! A Geordie Shore ugyanúgy nyolc őrült fiatal bulizásairól szól, mint a nagy előd, a különbség csupán annyi, hogy a brit verzió szereplői, ha lehet, még gyökerebbek, mint olasz-amerikai társaik. A legdurvább partik a festői Északkelet-Angliából januártól csak az MTV-n!


A Jersey Shore méltán vált a leghírhedtebb realityvé világszerte. A nyolc olasz-amerikai arc nyaralásait bemutató sorozat idén utolsó évadába érkezett, így éppen időben jön a brit verzió. A Jersey azonban sehol nincs angol tesójához képest: a Geordie Shore szereplői még gátlástalanabbak és elborultabbak, mint Snooki és társai.

A csapat tagjai Newcastle upon Tyne lakosainak idegeivel játszanak, miközben harsány bulijaikkal és szexfüggőségükkel teljesen kicsapták a biztosítékot Angliában. Mondani sem kell talán, hogy a helyiek azonnal tiltakozásba kezdtek, mondván az átlagos newcastle-i egyáltalán nem ilyen, ezzel viszont csak bizonyították: ahogy Jersey esetében, úgy a briteknél is komoly csapás a nézők agyára a suttyóreality. A színvonalat, amit ezek az arcok képviselnek, jól illusztrálják az olyan halhatatlan aranyköpések, mint Jay Gardner megjegyzése, miszerint életének legnagyobb félelme az, hogy ráncai lesznek.

A Geordie Shore már az első részek vetítése után óriási visszhangot keltett: a brit Metro című napilap röviden úgy foglalta össze, hogy„a sörözésről, a felesekről, és a kilógó mellekről szól”, egy newcastle-i képviselő pedig egyenesen a Parlament elé vitte a műsort, mivel szerinte fontos kérdéseket vet fel a sorozat. Mindkettő teljesen jogos, elég csak abba belegondolni, hogy a luxuskörülmények között élő, viszont csak egyetlen szobán osztozó társaságba kizárólag izomagyú srácok és szilikonban bővelkedő csajok kerülhettek – utóbbiak plasztikai beavatkozását egyébként az MTV fizette, így lehetősége nyílt a lányoknak több férfimagazinban való szereplésre is.

Az, hogy megosztó a Geordie Shore egyértelmű, éppen ezért készült. Az pedig, hogy még durvább az eredeti verziónál csak hab a tortán: aki szerette a Jersey Shore-t, az azért, aki gyűlölte, de ettől még nézte, annak azért kötelező a spinoff.Geordie Shore első évad január 27-től az MTV Hungary-n!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése