2013. január 2., szerda

DJ AllStars: Christmas Day

Goldhand ("Stay", "Rain Down On Me") vezetésével összefogott a DJ szakma színe-java, hogy idén megmentse a karácsonyt! DJ AllStars néven összeálltak és megalkották a "Christmas Day" című új, karácsonyi témájú dalt.

Goldhand és DJ Free rendezésében meghitt hangulatú videóklipet is készített a csapat, amelyben a DJ-k egy árva kisfiúnak és szeretetotthon-béli társainak segítenek szebbé varázsolni az ünnepet. A klip a budapesti Hüvösvölgyi Gyermekotthonban forgott, ahova a srácok természetesen rengeteg édességgel és ajándékkal érkeztek.

Goldhand a Christmas Day projektről: "Egyrészt szerettük volna bebizonyítani, hogy van segítség, amikor szükség van rá! Ezenkívül az is feltűnt, hogy évről-évre ugyanazok a karácsonyi dalok szólnak mindenhol, ezért szerettünk volna egy igazi slágeres, ünnepi témájú dallal előrukkolni, amit szeretni fognak az emberek. Szerintünk sikerült! Külön köszönet DJ barátaimnak, a DJ AllStars tagjainak, hogy hittek a projektben. Mindenki hatalmas tennivágyással vetette bele magát az ügybe!!"

A hivatalos Christmas Day video: http://www.youtube.com/watch?v=k3U29PuHGLc Az eredeti lassú verzión kívül az ifjú producer / DJ, Sean Darin - aki Goldhand-del közösen a dal társszerzője is - remek, dinamikus radio editet is készített a dalhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése