2013. január 25., péntek

Kiss Orsinak árulta el titkait Rúzsa Magdi

A 11-es szám alakítja az énekesnő életét

Rúzsa Magdi életében mindig fontos szerepet játszott a spiritualitás. Az énekesnő hisz az angyalokban és úgy gondolja, hogy a 11-es szám rendszeres felbukkanása életének fontos pillanataiban nem a véletlen műve. Sikerei titkáról és jövőbeli terveiről bensőséges beszélgetés során mesélt Kiss Orsinak.

Rúzsa Magdi 2006-ban robbant be a köztudatba. Azóta egy pillanatra sem állt le: a tehetségkutató után részt vett az Eurovíziós dalversenyen, megjelent hat önálló albuma, koncertek sokaságát tudhatja maga mögött. Magdi további terveiről és a második évadban lévő Magdaléna előadásról is mesélt Kiss Orsinak a Class40 című műsorban.

„Nagyon hálás vagyok a Megasztárnak, mert ott kaptam lehetőséget arra, hogy megismerjenek. Azt hiszem, valahol mindenkinek az a célja, hogy megtalálja saját magát. Nagyon jó érzés, amikor hosszú munka után az ember eljut oda, hogy már Rúzsa Magdi.” – fogalmazott az énekesnő.

Magdi ebben az évben a hamarosan induló A Dal című műsor ítészeinek csapatát erősíti, nem véletlenül. A karakteres hangú énekesnő 2007-ben az Aprócska Blues című dalnak és felejthetetlen alakításának köszönhetően a kilencedik helyet és a legjobb dalszerzőnek járó díjat szerezte meg az Eurovíziós dalversenyen.

„Nagyon más volt az én produkcióm, mint az összes többi. Megjegyezhető volt, úgy építettük fel a színpadot is, hogy úgy maradtam meg mindenkinek, hogy a „Lány a bőrönddel a buszmegállóban”.Valahol hiteles volt az egész, és talán ez a kulcs.”- mesélte Rúzsa Magdi, akinek tavaly november 11-én jelent meg ötödik, Tizenegy című stúdióalbuma. Saját maga különösnek és izgalmasnak találja, hogy életében ennyiszer feltűnik ez a szám.

„A tizenegy nagyon fontos szerepet játszik az életemben, valamiért bármerre nézek, ha figyelek a számokra, akkor a 11-es az ott mozog. Nagyon sokáig kézilabdáztam, a mezemnek 11-es volt a száma és novemberben, vagyis a tizenegyedik hónapban születtem. Amikor a lemezt készítettük, a 11-es úton mentem végig minden egyes nap Leányfalura. Tizenegy emberrel dolgozom együtt folyamatosan, amióta ebbe a szakmába belekeveredtem. Tényleg mindenhonnak jöttek a 11-esek.” – árulta el az énekesnő.

Kiss Orsi nagyon jól érezte magát a beszélgetés során, ahol gyorsan kiderült, hogy maximálisan egy hullámhosszon vannak Magdival.

„Rúzsa Magdi régóta az egyik kedvencem, többek között azért, mert azon kevés énekesek közé tartozik, akik a tehetségkutató csillogása után megtalálták saját hangjukat, és évek óta folyamatosan ugyanazt a magas színvonalat nyújtják. Nagyon érdekes volt, amikor a spiritualitásról és a számmisztikáról mesélt, jómagam is hiszek ezekben a dolgokban.”
- mondta a Class Magyarok és a Class40 műsorvezetője.A Rúzsa Magdival készült exkluzív interjúval hazánk leghallgatottabb rádiójának Class40 című műsorában találkozhatnak a hallgatók, ahol az énekesnő zenei újdonságai is rendre felbukkannak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése