2013. január 25., péntek

Péntek a Voice napja a TV2-n!

Utolsó adásához érkezik a Voice! A TV2 hónapok óta tartó énekversenyében négy énekes – Gájer Bálint, Nádor Dávid, Pál Dénes és Weisz Viktor küzd péntek este a Magyarország hangja címért. A csatorna 15 órától különleges műsorral vezeti fel a mindent eldöntő finálét: január 25. a Voice napja a TV2-n!

A Voice utolsó adásának napján a nézők nem csak este, hanem már kora délutántól láthatják a műsor sztárjait: 15 órától a TV2 képernyőjén a műsorvezető, Szabó Kimmel Tamás a döntősökkel, Mestereikkel és a Voice már kiesett énekeseivel beszélget a Voice Napja című műsorban.

A Mesterek és a finalisták együtt latolgatják az esélyeket, felidézik a verseny legszebb pillanatait, a legnagyobb örömöket és drámákat. Természetesen az esti döntőben várható produkciókról is elárulnak majd részleteket, és a műsorból az is kiderül, hogy kinek szurkolnak a már kiesett előadók. Egy exkluzív premierre is sor kerül a péntek délutáni adásban: a döntős Pál Dénes és Agárdi Szilvi bemutatja a Szíveddel láss című dalt, amelyet a legjobbak közé válogattak az Eurovíziós Dalfesztivál hazai mezőnyében.

A döntő napján változik a szavazás időpontjának kezdete. A megszokottól eltérően, aznap már 15 órától, azaz a délutáni műsor startjával egy időben indul a szavazás, a rajongók tehát már kora délutántól leadhatják voksaikat a kedvencekre. A Mesterek ezúttal már csupán kampányolni tudnak versenyzőik mellett, kizárólag a nézők szavazatain múlik ugyanis, hogy ki nyeri meg a fődíjat, ki lesz 2013-ban Magyarország hangja!

A Voice Napja – pénteken 15:00-kor a TV2-n!
Voice – A döntő – péntek este a TV2-n!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése