2013. január 25., péntek

Egy hét múlva debütál az új Depeche Mode videó

Február 1-én, pénteken lesz a Depeche Mode vadonatúj, Heaven című videójának premierje, amely elsőként a VEVO-n lesz látható. 

A dal a csapat óriási érdeklődéssel várt, 13. stúdióalbumának első kislemeze. A Delta Machine album március 26-án kerül majd az üzletekbe.



Az album megjelenése után a Depeche Mode világkörüli turnéra indul, amelynek első állomása május 7-én lesz Tel Avivban.
Budapesten május 21-én lesz látható a vadontúj show a Puskás Ferenc Stadionban.



A Depeche Mode bejelentette, hogy a "Delta Machine" címre keresztelt várva várt 13. stúdióalbumuk március 25-én jelenik meg világszerte a Sony Music / Columbia Records gondozásában. Az album - melyet a múlt évben rögzítettek Santa Barbarán, Kaliforniában és New Yorkban - produceri feladatait Ben Hillier látta el, míg a keverés Flood nevéhez fűződik. Az album megjelenése mellett a Depeche Mode megerősítette, hogy új kislemezdaluk, a "Heaven" klipje február 1-jén mutatkozik be a YouTube/VEVO-n. A standard CD-formátum mellett a "Delta Machine" egy exkluzív deluxe kiadásban is megjelenik: 4 extra dallal és egy 28 oldalas keményfedeles könyvvel, melyben a banda régi művészeti együttműködője, Anton Corbijn képei kaptak helyet. A teljes tracklista alább található.

Marint Gore a megjelenéssel kapcsolatban a következőket nyilatkozta: "Ennek az albumnak a megírása lehengerlő volt, mert szerettem volna, hogy igazán modern legyen a hangzása. Szeretném, hogy az emberek jól érezzék magukat, miközben hallgatják ezt az albumot, és valamiféle békére leljenek általa. Egyszerűen van benne valami varázslatos."

Dave Gahan hozzátette: "Ennek a kiadványnak az elkészítése pontosan úgy zajlott, ahogyan azt elképzeltük. Amikor olyan pontra értünk, hogy úgy éreztük, túlságosan "normális" és átlagos a zene, akkor inkább felrúgtuk a szabályokat, és belecsempésztük az igazi hamisítatlan Depeche Mode-hangzást. A "Delta Machine" pontosan így készült és alig várom, hogy az összes rajongónk meghallgassa!"

Az album megjelenését követően a Depeche Mode európai turnéra indul, mely május 7-én veszi kezdetét Tel Avivban, a Hayarkon Parkban. A banda összesen 34 koncertet ad 25 európai országban; köztük a híres milánói San Siro Stadiumben, a párizsi Stade De France színpadán, valamint a moszkvai Locomotive Stadium legendás helyszínén is, illetve május 21-én Budapesten, a Puskás Ferenc Stadionban, mielőtt a fehéroroszországi Minszkben véget érne a koncertsorozat július 29-én. Ezt követően egy észak-amerikai turné veszi kezdetét, melynek részleteit később hozzák nyilvánosságra.
 

A budapesti koncertre a kiemelt állójegyek már az értékesítés első napján elfogytak. Normál állójegy még kapható, de az ülőjegyek nagyobbik része is már gazdára talált, így érdemes igyekezni azoknak, akik biztosítani akarják helyüket az év egyik legjobban várt buliján!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése