2013. január 21., hétfő

Felnőttél Már - Máris itt van Lobó-Szalóky Lázár új dala

2012 Szentestéjén érkezett meg a Dirty Slippers frontemberének, Lobó-Szalóky Lázárnak a debütáló dala, melyet Csernátoni Balázzsal, az egykori Küszöb zenekar énekesével énekel.Lázár azonban azóta sem tétlenkedik, máris új dallal rukkolt elő, melynek címe Felnőttél Már.

A dal szintén Gyulán, a Kitchen Studios&Songwriting csapatával készült, tehát a Lay Down zenekarból ismerős Magda Lajos zongoristával és Farkas Natáliával.
Érdekesség, hogy a Felnőttél már dalpremiere Szerbiában, a Pannon Rádióban volt, ami az ottani magyarság leghallgatottabb adója.

" Dirty Slippersszel mindig szerettünk Külföldre járni, 2012-ben Németországban, Szlovákiában, sőt még Romániában is sikerrel mutatkoztunk be, teltházas klubkoncerteken és fesztiválokon. Vajdaságba már nagyon régóta szeretnénk eljutni, éppen ezért örültem borzasztóan a Pannon Rádió megkeresésének, ami alapján a dal rádiópremiere náluk lesz. Különös és megtisztelő érzés ez nekem. Ezek a dalok rólam szólnak, a változásaimról, arról, miket és kiket vesztettem el, hogy lettem tizenéves punkrocker srácból, szövetkabátos, komolyabb felnőtt. Bízom benne, hogy mindenkinek elnyerik a tetszését majd a dalok"
- nyilatkozta lapunknak Lobó-Szalóky

A dal az alábbi Youtube linken elérhető: http://www.youtube.com/watch?v=rtYP3xaYaTE

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése