2013. január 25., péntek

Már csak 2 hét, és Budapesten az Immortal!

Már csak 2 hét és megérkezik Budapestre a Cirque du Soleil legfrissebb showja, az Immortal.

 

A rendkívül látványos előadás, amely egyesíti a Cirque du Soleil különleges előadásmódját Michael Jackson életművével, pár héttel az európai premier után lesz látható hazánkban.


A közel 200 fős utazó stáb Moszkvából érkezik Budapestre, hogy február 5-én és 6-án este a magyar közönséget is elbűvölje legújabb showjával.
Mint minden Cirque du Soleil előadás esetében, most is mindent hoz magával a produkció, így 40 kamion és 4 busz szállítja a felszerelést városról városra. Saját szakács is utazik a stábbal, aki gondoskodik a táncosok és az akrobaták egészséges étkeztetéséről, de orvos és speciális gyúrók is kísérik a turnét, hogy a fellépők mindenhol a maximális teljesítményt nyújthassák.

 

A show több mint 2 órás, amelyet egy 20 perces szünet szakít meg.
A legújabb színpadtechnikával és több mozgó vetítőfallal is dolgozó, minden dalnál villámgyorsan színpadképet váltó előadás alatt stroboszkópot is használnak, ködgép és különböző pirotechnikai elemek mellett.
A produkció semmilyen fényképezőgépet, vagy kamerát nem enged be az előadásra, a bejáratnál ezt szigorúan ellenőrizni fogják.

 

Mint minden Cirque du Soleil előadást, ezt is pontban 20 órakor elkezdik, kérjük a nézőket, hogy időben érkezzenek a helyszínre, számítva az Aréna környékén várható nagyobb forgalomra, illetve elegendő időt hagyva az épületen belüli, pontos ülőhelyhez történő eljutásra is .

 

Február 5-én és 6-án, csak két alkalommal Budapesten az Immortal. Jegyek már csak korlátozott számban kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése