2013. január 21., hétfő

A toplistás kívánságok Szántódpusztán teljesülnek

A Pannónia Fesztivál szervezői idén ötödik alkalommal adnak lehetőséget a közönségnek, hogy befolyásolják a fellépők listáját. Az internetes szavazás 2012. január 11-én, pénteken indult és az első négy nap alatt 90.000 érvényes szavazatot regisztráltak a szervezők. A lelkes szavazók közt kisorsolnak 2db Samsung Galaxy Tab2 táblagépet.

A szervezők idén – látva a szavazás első felében beérkezett szavazatmennyiséget – újra rekord mennyiségű voksra számítanak a „beszavazó só” alatt, ami január 20-án éjfélig tart. A zenekedvelők a www.pannoniafesztival.hu oldalon tudják megjelölni azt az öt zenekart, amelyet szeretnének meghallgatni május 16-19. közt Szántódpusztán. A szavazófelületen nem listából kell választani, a jelölés teljesen szabad, így szinte az összes ma fennálló hazai zenekarra érkezik voks a kilenc nap alatt. Az öt kiválasztott banda között összesen 100 pont osztható el, illetve ugyanebből a 100 pontból mínusz pont is adható annak az egy előadónak, akit nem szívesen látnának a PaFe színpadán. A szavazás érvényesítéséhez valós, aktív email cím szükséges – ez alapján sorsolják ki a 2db Samsung Galaxy Tab2 táblagépet. A szervezők a szavazást követően az ötven legtöbb pontot kapott zenekarhoz intéznek felkérést. A hazai fellépők másik felét a szervezők választják ki és invitálják meg a PaFe’13-ra.

A Pannónia Fesztivál szervezői a hagyományok megőrzése mellett újításokkal is előrukkolnak: idén a magyar előadók mellett több külföldi sztárt is vendégül látnak, és egyre több zenei stílust képviseltetnek: a rocktól a hiphop-on át az elektronikus zenéig minden zenerajongó megtalálja majd kedvencét. Mindezek mellett napközbeni programokkal is színesítik a május 16-19. között Szántódpusztán megrendezésre kerülő Pannónia Fesztivált, így megtartva azt a „legjobb ár-értékarányos” fesztiválnak hazánkban.

További információ és szavazás:
www.pannoniafesztival.hu www.facebook.com/pannoniafesztival

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése