2013. január 21., hétfő

Elkészült a Hollywood Rose új klipje, Így volna jó címmel!

Az idén tíz éves Hollywood Rose csapata a legutóbbi, Piknik a Holdon című albumának egyik legfülbemászóbb dalát, az Így volna jó című nótát „filmesítette” meg, s készített hozzá keserédes hangulatú, s mindenki számára ismerős élethelyzetet bemutató, elgondolkodtató mondandóval bíró videót.

Mindenkivel előfordult már, hogy olyan periódusba ért a párkapcsolata, hogy azt gondolta: úgy volna jó, ha véget érne és „egyedül lehetnék végre”. Aztán vagy így alakul, vagy nem, de egy biztos: az adott pillanatban a legtöbb embernek nagyon határozott véleménye van arról, hogy mi is volna neki jó. E gondolta köré épül a dal és a klip története is, melyben tehetséges, fiatal színészek szerepelnek és vázolnak fel mindannyiunk számára ismerős élethelyzeteket, a főbb szerepeket azonban stílszerűen a csapat tagjai alakítják. Már csak az a kérdés, a felvázolt szituációra vonatkozóan, hogy valóban „Így volna jó”?

Kiderül a videóból, melyet erre a linkre kattintva lehet megnézni:
https://www.youtube.com/watch?v=xjg0H6C3wOs

A Hollywood Rose a jubileumi évre való tekintettel 10 éves szülinapi turnéba kezd, ellátogat a kisebb-nagyobb fesztiválokra, ősszel pedig a tervek szerint egy nagyobb volumenű, budapesti bulival szeretnék megünnepelni az elmúlt 10 évet, de a részletekről ennél többet egyelőre nem árultak el. Annyi biztos, hogy a rajongók egy, minden eddiginél látványosabb megmozdulásra számíthatnak.

Web:
http://www.hollywoodrose.hu
https://www.facebook.com/hollywoodrose
http://www.youtube.com/user/HollywoodRoseHungary

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése