2013. január 2., szerda

Ahol Te vagy – Az első szólódal Lobó-Szalóky Lázártól

2012 decemberének elején meglepő bejelentést olvashattunk a Dirty Slippers oldalán: Lobó-Szalóky Lázár a zenekar gitáros-énekese első szóló anyagán dolgozik. A zenekar feloszlatásának gondolatát azonban már a következő mondatával cáfolta a frontember, hiszen a szóló dalok kapcsán elárulta, a banda turnéjának szünetében készült el egy pár, meghitt és a szokásosnak mélyebb témájú és lassabb szerzemény, mely teljes egészében ingyenesen lesz hozzáférhető a nagyközönség számára.

Az „Ahol Te vagy” címre keresztelt debütáló dal egy érdekes duett, melyben Lobó-Szalóky, egy jó barátjával, kollegájával Csernátoni Balázzsal énekel. A zongora mögött pedig Magda Lajos ül, aki többek között a Magna Cum Laude és Varga Ferenc-Balássy Betty előadókkal dolgozott. A gyönyörű női vokált pedig Farkas Natália jóvoltából hallhatjuk.

Lobó-Szalóky Lázár a dal kapcsán a következőket árulta el:
„Nagyon rosszul kezdődött a 2012-es évem, rengeteg fájdalom és csapás ért, elvesztettem számomra nagyon fontos embereket. Közben a Dirty Slippers-szel turnéztunk, 99 koncertünk volt idén, ami folyamatos igénybevételt és rengeteg energiát kivett belőlem. Ezek a dalok azért születtek, mert a sok új érzést ki kellett öntenem és ezt találtam a legjobb formájának. Persze rengeteg örömet, boldogságot is hozott ez az év, ami szintén benne lesz a dalokban. Mivel nagyon személyes témájú szerzeményekről van szó, ezért gondoltam, hogy ez az én nevemen fog megjelenni, nem pedig a zenekar zászlaja alatt. Az „Ahol te vagy” pedig egy hála és szeretet dal, egy köszönöm, hogy vagy nekem érzés.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése