2013. január 18., péntek

HURTS: Exile

A "Miracle" című új kislemez már letölthető!

A Hurts felfedte második, "Exile" címmel 2013. március 11-én, a Sony Music / Major Label gondozásában megjelenő stúdióalbumának dallistáját. Az album első kislemeze, a "Miracle" január 14-én jelent meg digitálisan.

A banda nemrég közzétett egy teaser videót, melyet már több mint félmillió alkalommal néztek meg, és mely tömör ám annál mélyrehatóbb betekintést nyújt az "Exile" hangulatába: http://www.youtube.com/watch?v=baWthtRhtnY. A videóban a "The Road" című dalból hallható egy részlet, mely szintén az új albumon kap majd helyet.

A "Miracle" világpremierjére Huw Stephens showjábak került sor a BBC Radio 1 reggeli műsorában január 4-én, aki a Hurts-öt "az egyik legelképesztőbb bandának" nevezte. Zane Lowe, az egyik legbefolyásosabb brit rádiós is lejátszotta a dalt műsorában, aki így nyilatkozott a dalról: "Ez tetszik nekünk, ez a "Miracle". Minőségi dalszerzés, brilliáns hangszerelés, igazán magabiztos." A dalt ide kattintva lehet meghallgatni: http://www.youtube.com/watch?v=UPo1_wDE_BY .

A "Miracle" már letölthető az iTunes-ról (https://itunes.apple.com/hu/album/miracle-single/id591163136), illetve a Songo.hu-ról (http://www.songo.hu/hun/pages/release/c/5/7/4480ad3e0f80c43b153fa022b9c17d21.html) is

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése