2013. január 16., szerda

Justin Timberlake - "Suit & Tie featuring Jay Z" - új rádiós sláger

A Grammy®- és Emmy®-díj nyertes művész, Justin Timberlake ma megjelentette régóta várt új kislemezét, a “Suit & Tie”-t JAY Z közreműködésével. A következő 24 órában a kislemezt kizárólag az iTunes zeneáruházból lehet letölteni exkluzívan, illetve a new.myspace.com oldalon lehet meghallgatni. Ezzel egyidőben a rádiók is megkapták a dalt világszerte a mai napon, mely immár hivatalosan is napjaink egyik legikonikusabb előadójának a zenei életbe való visszatérését jelzi.

“Suit & Tie featuring JAY Z” című dalt Justin Timberlake, Timbaland, Shawn Carter, Jerome “J-ROC” Harmon és James Flauntleroy írták, míg a producer feladatokat Timbaland, Justin Timberlake és Jerome “J-ROC” Harmon látta el. A dal a “The 20/20 Experience” című vadonatúj Timberlake album első kislemezdala, mely az idei év folyamán fog megjelenni az RCA Records / Sony Music gondozásában.

Látogass el a www.justintimberlake.com oldalra a “Suit & Tie featuring JAY Z” meghallgatásához és Justin leveléhez, melyet a zenébe való visszatérése kapcsán írt rajongóinak.

“Suit & Tie featuring JAY Z” letöltés az iTunes-ról: http://smarturl.it/poivo0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése