2012. március 8., csütörtök

Kováts Vera énekli a „Tükröm, tükröm” című film betétdalát


Az „I Believe In Love” hamarosan az iTunes-on is elérhető lesz

Az egyedi látásmódú rendező, Tarsem Singh (A sejt, Zuhanás, Halhatatlanok) ezúttal a klasszikus Hófehérke-történetet álmodta újra a mozivásznakra Julia Roberts és Lily Collins (A szív bajnokai, Elhurcolva)főszereplésével, mely „Tükröm, tükröm” (Mirror Mirror) címmel március 15-én érkezik a hazai mozikba.

A film eredeti betétdalát, az „I Believe In Love”-ot a főszereplő Lily Collins adja elő az egyik jelenetben, ám a magyar változathoz az X-Faktor 2011 fiatal tehetségét, Kováts Verát kérték fel, aki angolul és magyarul is rögzítette a dalt, utóbbi verziót „Meseszép” címmel, mely hamarosan szintén bemutatásra kerül. Vera „I Believe In Love”-ja március 8-án kerül a rádiókhoz, és hamarosan az iTunes-on is letölthető lesz.

A gonosz királynő (Julia Roberts) megfosztja jogos örökségétől az árva hercegnőt, Hófehérkét (Lily Collins), hogy ő maga uralkodhasson a királyságban. Nem mellesleg pedig szeretné felkelteni a jóképű Alcott herceg (Armie Hammer – Social Network: A közösségi háló) figyelmét is. Hófehérke szépsége azonban megbabonázza a herceget, aki rögvest beleszeret. Dühében a királynő száműzi a fiatal lányt a sötét erdőbe, ahol reményei szerint egy emberevő szörnyeteg gyomrában köt majd ki. A talpraesett hercegnő azonban szövetkezik hét lelkes, lázadó törpével, hogy visszakövetelje magának a trónt, elűzze a gonoszt és visszaállítsa a rendet a birodalomban. A kalandokban, humorban, árulásban, romantikában és látványokban bővelkedő tündérmese remekül ötvözi a családi szórakoztatást a Tarsem eddigi filmjeire is jellemző extravagáns látványvilággal.

Kováts Vera, az X-Faktor 2011 ötödik helyezettje a műsor befejezése óta megjelentette „Az első X - Az élő show-k 10 legnagyobb kedvence” című albumát, mely eddig 9 hetet töltött a Mahasz Top40 Album eladási listán, ahol a Top15-ben is szerepelt. Több mint 31 ezer rajongóval Facebookon, egy közel teltházas Aréna-koncerttel az X-Faktor 2011 sztárjaival, számos fellépéssel országszerte és a határokon túl Kováts Veraimmáron kész meghódítani a hazai mozirajongókat is az „I Believe In Love”-val. Mindeközben Vera első saját dalán is gőzerővel dolgozik már.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése