2012. március 24., szombat

Érzelmi hullámvasúton a Csillag Születik zsűrije


A legszélsőségesebb érzelmeket hozták elő a Csillag Születik zsűrijéből a szombati válogató szereplői. Puzsér Róbertet több versenyző is kiborította, míg Hernádi Juditot és Pokorny Liát megríkatott egy fiatal nyírmadai lány, Szirota Jennifer.

Szombaton tovább keresték a Csillag Születik zsűritagjai, Hernádi Judit, Pokorny Lia, Hajós András és Puzsér Róbert a kiscsillagokat. A tehetséges versenyzők mellett akadtak olyanok is, akik kiakasztották a zsűrit, főleg a nagyon kritikus Puzsér Róbertet.

Szerencsére igazi tehetségekből még többet láthatott a zsűri. Így továbbjutott a következő körbe a The Immigrants nevű, fiatal pécsi srácokból álló zenekar. Őket több tehetséges zenész is követte, mint például a 17 éves Solymosi Pétert, a Maglóczki Dominika és Petri László duó, valamint a tehetségkutató második szériájában ismertté vált Varga Viktor öccse, Varga Valentin. Szintén az énekes-zenész produkciójával aratott sikert Rétvári Péter. Egyszerre játszott gitáron és szájharmonikán Juhász Marci, aki emellett még énekelt is, méghozzá egy népdalt, rockosabb stílusban.

Könnyeivel küszködött a 22 éves Balogh Gábor, beat bokszos, miután megtudta, hogy sikerült továbbjutnia. Kárpule Ferenc hosszú ideje utcazenélésből tartja fenn magát, aki elérzékenyülve hallgatta a zsűri továbbjutást érő igenjeit. Szintén örülhetett a 18 éves László Martin, aki robotszerű mozgásával kápráztatta el a zsűrit. Németh Zoltán “Plazma” mellett egy újabb rapper jutott be a következő fordulóba, a 32 éves Nagy Lajos, aki mellesleg angol-történelem tanár. Megdöbbentő mutatványokban sem volt hiány: Kiss Kata hajlékonyságával és kiváló előadásával jutott tovább, míg Havasi Zsolt, bűvész-mentalista hátborzongató produkciója ért négy igent.

Utolsóként az X-Faktor első szériájából ismert Szirota Jennifer lépett színpadra. Jennifert két éve Geszti Péter küldte haza a mentorok házából, a lány azóta 15 kilót lefogyott és szinte új emberként állt színpadra. Érzelmes előadása után Hernádi Judit, Pokorny Lia és Lilu is a könnyeivel küszködött, a zsűri őt is továbbjuttatta. (Fotók:: RTL Klub/Bársony Bence)





Szirota Jennifer
Rétvári Péter

Kiss Kata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése