2012. március 9., péntek

ifj. László Attila Ezer szív együtt dobban


ifj. László Attila az erdélyi kisvárosból, Kézdivásárhelyről indulva nevezett be a Csillag Születik 2011-es műsorába, ahol a TV nézők nagyon gyorsan szívükbe zárták és hozzásegítették a műsor megnyeréséhez.

Attila első saját albuma 2012. március 22-én jelenik meg „Ezer szív együtt dobban” címmel. Az lemezen 10 vadonatúj dal található, plusz 1 bónusz track, amely a Balázs Fecóval énekelt „Hazafelé” című duett. A dalokat Závodi Gábor, Dandó Zoltán és Krenyiczky Ervin szerezte.

A lemez nótái között találkozhatunk játékos, fiatalos számokkal, viszont jelen vannak rajta komolyabb mondanivalójú dalok is.

Az album meghallgatásával méginkább megismerhetjük Attilát, származását, eddigi élethelyzetét, és a rajongók megtudhatják azt, hogy ő teljesen másképp élte meg a versenyt, mint azt sokan gondolták. Sokkal mélyebb érzések vannak benne, mint amiket a Csillag Születikben megismerhettünk.

Nem egy kidolgozott életpálya eredményének az ünneplése volt a győzelme, hanem egy gyerek bizonytalansága keveredett a feltörő örömmel, ahogy látja a felé áradó rajongást és szeretetet. Attila viszonylag rövid idő alatt tudott a mélyből feljutni a csúcsra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése