2012. március 22., csütörtök

MEGÉRKEZETT B.o.B ÚJ KISLEMEZ: SO GOOD


A "STRANGE CLOUDS" CÍMŰ ÚJ ALBUM ÁPRILIS VÉGÉRE VÁRHATÓ


A klipnek 3D-s verziója is készült. A rendező Justin Francis volt, a forgatás pedig Buenos Aires-ben, Argentinában zajlott múlt hónapban. A dal producere Ryan Tedder volt, és ez már a harmadik kislemez, amely az első lemez óta megjelent, és amely az új albumon lesz majd megtalálható: az előző kettő a "Play The Guitar (feat. Andre 3000)" és a "Strange Clouds (feat. Lil Wayne)" volt. A második nagylemez "STRANGE CLOUDS" címmel április végén kerül a boltokba.

B.o.B első albuma, a "B.o.B PRESENTS: THE ADVENTURES OF BOBBY RAY" a megjelenésekor első helyen nyitott a Billboard Top 200-on, öt Grammy jelölést kapott, és három nagy slágert tartalmazott: "Nothin' On You (feat. Bruno Mars)," "Magic (feat. Rivers Cuomo)," és "Airplanes (feat. Hayley Williams/Paramore)". B.o.B volt az egyik arca az Adidas 2011-es "All Adidas" kampányának, Katy Perry-vel, David Beckham-mel és az NBA sztár Derrick Rose-zal. A 2011-es People's Choice Award-on jelölték a "Favorite Hip-Hop Artist" kategóriában.
B.o.B új kislemeze, a "So Good" már február 21-étől kapható az iTunes-on: http://itun.es/iSk82G. A dal videóklipje tegnap került bemutatásra, és itt meg is tekinthető:

http://www.youtube.com/watch?v=IoBP24I2lwA 
További információk: http://www.bobatl.com/, www.twitter.com/bobatl és www.facebook.com/bobatl.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése