2012. március 28., szerda

"Nincs időnk a pihenésre"

További jótékonysági akciók a Dirty Slippers-től

Mint arról korábban már hírt adtunk, a Dirty Slippers februárban megkezdte idei turnéit. A Gusztos Bencével és a No Alibi-vel közös turnéjuk mellett robog tovább a Suliturné program is, melyek miatt érthetően a srácoknak alig marad ideje a magánéletre. Áprilisban a zenekar mindössze egy koncertet tervezett az új videoklipre szánt daluk stúdiómunkái miatt, az élet azonban közbeszólt.

"Áprilisban nem akartunk sokat koncertezni, mert egy új, az eddigiektől más szemléletű videoklipet tervezünk egy vadonatúj dalra, ami miatt minden szabadidőnket erre szerettük volna áldozni. Múlt héten azonban két olyan megkeresés is érkezett aminek nem tudtunk nemet mondani. Április 2-án Békéscsabán a Városháza előtt kerül megrendezésre az Aut-Pont Alapítvány szervezésében, az Autizmus Világnapja, mely kapcsán Faunnal (Nyári Zoltán - gitár), s további 40 gitárossal fogunk énekelni és gitározni, miközben a Városházát kékre világítják. Megható rendezvény lesz. Nem sokkal később, április 18-án pedig a kiskunhalasi Rendőrkapitányság szervezésében lesz megrendezve egy Drogellenes Nap, a város főterén, ahol egy nagy bulit csapunk majd a Dirty Slippers-el. Nem tudom eléggé hangsúlyozni, mennyire nagy öröm nekünk,hogy folyamatosan úton lehetünk és zenélhetünk és jó célokat is szolgálhatunk vele! Ha - legrosszabb esetben is - csak pár fiatal jön el a koncertekre, s ismeri meg ezeket a dolgokat, akkor már megérte!"

A banda emellett Békéscsabán az Open Doors-ban lép fel április 28-án Gusztos Bencével és a No Alibivel közös turnéjuk első békés megyei állomásán, 30-án pedig akusztikusan koncerteznek Békésen, a Kentucky Pubban. Ha megnézzük a fiúk naptárát, akkor könnyen rájövünk, közel sem olyan egyszerű a rockzenészek élete....

1 megjegyzés:

  1. A teljes turnénaptárt a Hivatalos weboldalunkon is nyomon követhetitek (http://dirtyslippers.net/koncertek), melyet ezútton is köszönünk egyik szponzorunknak, a MorNeo IT-nak (https://www.facebook.com/MorNeoIT) :)

    VálaszTörlés