2012. március 3., szombat

Sztárdömping a Macikiállításon!


Búcsút mondtak a sztárok kedvenc plüssállatuknak a „Fogadj örökbe egy macit!” kiállítás megnyitóján. Kárász Róbert kezdeményezésére közel hatvan közéleti személyiség ajánlotta fel kabaláját a fogyatékkal élők nagyobb arányú foglalkoztatottságának elősegítésére. A macik március 10-ig tekinthetők meg az Erzsébet téri Design Terminálban, utána új „gazdához” kerülnek egy árverés keretében.

Mától tíz napig látható a híres emberek kabalamackóiból nyílt kiállítás a Design Terminálon. Kárász Róbert, a TV2 Mokka műsorvezetője hívta életre a „Fogadj örökbe egy macit!” kampányt. 

A megnyitón számos ismert ember is részt vett a felajánlók közül, többek között Medveczky Ilona, Ungár Anikó, Gubás Gabi, Tóth Veronika, Tolvai Renáta, Klapka György, Czene Attila, Fábián László, Makány Márta is búcsút intett egykori kabalájának. A legnagyobb tapsot azonban kétségtelenül Törőcsik Mari kapta, akiről köztudott, hogy színpadi munkáit leszámítva kerüli a nyilvánosságot. A Kossuth-díjas színművésznő azonban elárulta, hogy a kezdeményezés annyira közel áll hozzá, hogy mindenképp szeretett volna személyesen is részt venni a megnyitón.

A macikat március 13-án este hat órától árverezik el a Polgár Galéria és Aukciósházban, az V. Petőfi Sándor utca 16. szám alatt. Az aukció bevételét teljes egészében a fogyatékkal élők foglalkoztatásának elősegítésére szánják.(Fotó: TV2)

Király Viktor

Tolvai Renáta

Törőcsik Mari, Kárász Róbert

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése