2012. március 7., szerda

Hollandiában a Boyz II Men-nel léptek fel


A Nyári lányok, Aliz és Edit második otthonukban, Hollandiában nagy sikerrel mutatkoztak be, ahol két klub koncertet adtak. Abban a szerencsés lehetőségben volt részük a lányoknak, hogy az éppen akkor Amszterdamban turnézó Boyz II Men énekegyüttes koncertjén VIP vendégként vehettek részt.
„Nagyon nagy élmény volt számunkra ez a találkozás, hisz gyermekkorunk óta rajongói vagyunk a csapatnak. Az együtt éneklés a fiúkkal, hihetetlen érzést váltott ki belőlünk, majd ezt követően sok ötlettel és hasznos szakmai tanáccsal is elláttak minket. Bízunk benne, hogy a jövőben lehetőségünk lesz együtt dolgozni." - mondták a lányok.

De a lányok itthon sem pihennek, hiszen a Váci Jeszenszky® Balettal jótékonysági koncertet adtak 2012. február 28-án Budapesten, a III. kerületi Csalogány Gyermekotthon alapítványának javára.

A gyűjtés célja, hogy a Csalogány Alapítvány a fogyatékkal élő diákjaik intézményen kívüli tehetséggondozását és bemutatkozásának lehetőségét szeretné anyagilag segíteni az ének-zene, a sport és a művészetek terén, ami a gyerekek személyiségfejlődését, gyógyulását és társadalmi beilleszkedését is nagyban segítheti.

Edit és Aliz a jótékonyság elkötelezett hívei, rendszeresen szerepelnek jótékonysági koncerteken. A múlt évben többször segítettek már művészetükkel, például a devecseri iszapkárosultakon, akik részére egy zongorát avattak fel a Vöröskereszttel együtt. Szívesen segítenek a betegeken, elesetteken, mindig nagy öröm számukra, ha a zenéjükön keresztül megérinthetik a rászorulók lelkét, amely a gyógyulásukat elősegítheti.„Nemrég jelent meg első dalunk Éld át címmel, melynek az üzenete, hogy milyen fontos számunkra a szeretet és az igazi emberi kapcsolat, hiszen ezeket az érzelmeket szeretnénk közvetíteni a dalunkon keresztül.” - mondta Aliz és Edit.
 Koncert után az énekesnők a gyerekek lakóegységeiben is látogatást tettek. Az ott élő diákok rögtönzött zenei produkcióval lepték meg Alizt és Editet, ami végül közös énekléssel folytatódott. A művészek és a gyerekek is maradandó élményekkel gazdagodtak ezen a napon.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése