2012. március 1., csütörtök

Attila nyerte a ValóVilág5 játékát!

2011.szeptember 12-én, 168 napja indult a ValóVilág ötödik szériája. Közel 38 ezer jelentkező közül 14 játékos szállhatott versenybe a közel 50 milliós főnyereményért. Attila, az Összeférhetetlen ötödik játékosként került be a műsorba és vasárnap utolsóként hagyta el a Villát.

A finalisták óriási feszültségben várták a vasárnapi döntőt. A Finálé alatt a BeleValóVilág műsorvezetői (Anikó,Béci,Olivér) többször bejelentkeztek a KÖKI Terminálról, ahol a három játékos rajongói egymást túlkiabálva próbálták kedvencüket bíztatni. A stúdióban sztárfellépők szórakoztatták a közönséget, először Muri Enikő lépett színpadra és adta elő Késő már című első saját dalát. Az X-Faktor 2010-es és 2011-es győztese is saját dallal lepte meg nézőket. Vastag Csaba A szerelem vándora, Kocsis Tibor Lásd a csodát című számot énekelte. A Csillag Születikből megismert Szabó Ádám pedig különleges harmonika játékával fokozta a hangulatot.
Miután Lilu és Balázs kijött a Villából, ahol közösen emlékeztek az elmúlt közel hat hónapra a játékosok is kijöttek a stúdióba. Rövidesen kiderült, hogy a három Villalakó közül a legkevesebb voksot(11%) Seherezádé szerezte meg, így a legjobb női játékés csak harmadik lett a Fináléban. Aztán következett a nagy összecsapás Attila és Csaba között, amelyre már oly régóta készültek. Attila és Csaba végül visszatért a Villába és együtt várták az eredményhirdetést. Végül Attila a nézői szavazatok 68%-át szerezte meg, így fölényes győzelmet aratott riválisa felett. Attila először levegőt sem kapott, aztán már könnyeit sem tudta visszafojtani. Amikor elbúcsúzott a Villától megköszönte, hogy visszaadta az életét. A stúdióban társai és a közönség ujjongva fogadta. Lilu és Balázs jelképesen átadták a fődíjat. Attila így egy éven át havi egy millió forintot kap, partnerével egy luxusutazáson pihenheti ki a fáradalmait, tulajdonosa lesz egy Chevrolet Cruze gépkocsinak és egy 50 négyzetméteres lakásnak.

Vastag Csaba

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése