2012. március 10., szombat

Teljes a Megasztár döntős mezőnye!


Hatalmas küzdelemben péntek este kialakult a TV2 tehetségkutatójának döntős mezőnye. Jövő héten már a nézők kezében a döntés, élő adásokkal folytatódik a Megasztárt.

Többezren vágtak neki a válogatóknak, mára azonban tucatnyian maradtak. Hét fiú és öt lány. Ők azok, akik közül idén tavasszal valakinek megvalósul az álma! Tizenketten vágnak neki a döntőnek, de a végén csak egyikük lehet Magyarország hangja. Hogy ki lesz ő, az mostantól csak a nézőkön múlik!
A péntek esti párbaj adás bővelkedett izgalmakban és nehéz döntésekben. Nagy Adrienn és Burger Ágnes nyitották az estét, akik nem könnyítették meg a zsűri dolgát. Bereczkiék végül Adriennek szavaztak bizalmat. A Nagy Kristóf „Bozont” és Eőry Viki párharcból a fiú került ki győztesen. A pityergő tinilányt Claudia vigasztalta. Cserpes Laura és Szakos Andrea közül is nehezen tudtak választani Bochkorék, végül a tiszavasvári lány volt az, aki örülhetett. Sírva borult szülei nyakába. A két nagy visszatérő, Radics Gigi és Csonka Andreas duettjét világszínvonalúnak nevezték a zsűritagok és fájó szívvel, ugyan, de meghozták a döntésüket. Gigi így bekerült a legjobbak közé, míg Andreas elbúcsúzott. Talán Attila és Klippel Dávid párharcában Attila bizonyult erősebbnek. Végül, de nem utolsó sorban Bakos Bettina és Bihal Roland léptek a színpadra. Mester Tamásà ©k úgy ítélték meg, Roland volt jobb ezen az estén.

Az énekesek hamarosan összeköltöznek és életük egyik legizgalmasabb időszaka vár rájuk. Március 16-án este az első élő adásban már a nézők szimpátiáján múlik, kik azok, akik maradnak és ki az, akinek búcsúznia kell.


Bihal Roland

Nagy Adrienn

Radics Gigi

Szakos Andrea

Nagy Kristóf Bozont

Talán Attila

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése