2012. március 13., kedd

Összeköltöztek a Megasztárok



Összeköltözött a Megasztár tizenkét döntőse. A fiatalok hétfőn délelőtt vették birtokba új otthonukat, ahol a következő hónapokban élnek majd együtt.Izgatottan várták a Megasztár döntősei, ki kivel osztja majd meg a szobáját a következő hónapokban.


Tegnap délelőtt végre beköltöztek a Megaházba, ahol kiderült, hogy Szakos Andrea Nagy Adriennel került párba, Kullai Tímea Réti Nórával, Horváth István Bihal Rolanddal, a legfiatalabb versenyző, Radics Gigi – akit fiatal korára való tekintettel elkísért az édesapja is – pedig egyedül birtokol egy szobát. Talán Attilának és Nagy Kristóf Bozontnak nem kell új szobatárssal megbarátkoznia, ők hetek óta egy albérletben laktak, így természetesen most is osztoznak új lakhelyükön. Burgess Benjáminnak pár óra alatt két lakótársat is meg kellett szoknia, először Szűcs Ádámot kapta, ám Ádámnak egy vírusos mandulagyulladás miatt egyedül kell laknia, így Farkas-Jenser Balázs költözött be Benjámin mellé.

A fiatal énekesek a beköltözés után azonnal megkezdték a felkészülést, hogy pénteken az első döntőben, mindannyian a legjobb teljesítményt nyújtsák, és lenyűgözzék tudásukkal a zsűrit, valamint a nézőket.

Megasztár – A döntő – pénteken 21 órakor a TV2 képernyőjén!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése