2012. március 4., vasárnap

A Dirty Slippers sikere Szlovákiában

Tavaly októberben egyedülálló kezdeményezésbe kezdett a gyulai Dirty Slippers zenekar. Létrehozták a Suli turnét, amely nevével ellentétben nem csak jó hangulatú koncertekből áll általános iskoláktól egyetemekig, hanem egy nagyon fontos küldetéssel is párosul. A banda a méhnyakrákellenes küzdelem egyik zászlóvivője 2009 óta, azonban már nem csak Magyarországon!

"Amikor belekezdtünk a Suli turnéba rengeteg megkeresés érkezett rajongóktól,hogy menjünk el az iskolájukba, olyan helyekre hívtak minket még itthon is, amiről nem is gondoltuk,hogy ismerhetnek bennünket. Hála Istennek a turné híre nagyon gyorsan eljutott külföldre is, így nemrég Révkomáromban, a Selye János Gimnáziumban adtunk egy pompás színházteremben két remek hangulatú koncertet. Lenyűgöző volt a diákok, a tanárok és az iskola dolgozóinak szeretete. Nagyon jól éreztük magunkat, a prevenciós beszélgetéseken pedig kérdeztek, érdeklődtek, nyitottak voltak" - mesélte Lobó-Szalóky Lázár.

A zenekarnak nincs ideje unatkozni, hiszen a Suli turnéjuk mellett, amire folyamatosan kapják a  meghívásokat, közös koncertsorozatra indultak a No Alibi zenekarral és Gusztos Bencével, mely kapcsán közös erővel veszik célba az ország városait. A hab a tortán pedig az, hogy a fiúk egy nagyon komoly videoklipet ígérnek tavaszra, de azt még nem árulják, el melyik dalukhoz, abban viszont biztosak lehetünk, hogy újabb szintre lépés lesz a Dirty Slippers életében, ezúttal nem szerelmes dalra esett a választás, hanem egy vicces, ironikus, szakítós nótát választottak a srácok.

Ha Te is szeretnéd,hogy a fiúk az iskoládban fellépjenek, írj nekik a lazarirtyslippers.net címre

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése