2012. március 31., szombat

Élő adásban csábított Talán Attila



A Megasztár péntek esti adásában több váratlan helyzet is adódott. Farkas-Jenser Balázs elejtette a mikrofonját, Talán Attila pedig kamerák előtt flörtölt egyik rajongójával. Az érzelmektől túlfűtött estén Horváth István búcsúzott a versenytől.


A "Végzetes vonzerő" tematikához illő dalokat adtak elő a tegnap esti élő adásban a Megasztár versenyzői. Szexi, érzelmes dalok, nagyszerű előadások, drámai és váratlan helyzetek jellemezték a tehetségkutató harmadik döntőjét. A héten Bochkor Gábor készítette fel az énekeseket, aki elsősorban az önbizalmukat igyekezett erősíteni, kinél több, kinél kevesebb sikerrel.

Farkas-Jenser Balázs olyan bakival kezdte produkcióját, amely minden énekes rémálma: tánc közben elejtette mikrofonját, így jó néhány másodperc kimaradt az énekből. Szakos Andrea érzelmektől túláradó előadása lenyűgözte Falusi Mariannt, aki szerint ez volt Andi eddigi legjobb produkciója.

Nagy Kristóf Bozont merész koreográfiával keltett feltűnést, de nem úszta meg kritika nélkül, Bereczki Zoltán éles hangon bírálta a lelkes próbálkozást. Nagy Adri sokat sejtető, szexi miniben lépett a nézők elé, ruhája a férfi zsűritagok körében is osztatlan sikert aratott. A legjobban mégis Talán Attila lepte meg a nézőket és az ítészeket. A fiatal szívtipró produkciója közben ugyanis felcsábított egy rajongót a színpadra és neki énekelte a Wild World című számot. Az ismeretlen fiatal lány a végén még egy csókot is kapott a nyakára.

Az adás vége felé közeledve a zsűri kiemelte, hogy a döntősök ezen az estén nyújtották a legszínvonalasabb produkciókat. A nézői szavazatok alapján Bihal Roland és Horváth István álltak a rangsor végén. A drámai végjátékban Bochkor Gábor kezében volt a döntés. Hiába énekelt kedvesének Horváth István,a szerelmi vallomás nem volt elegendő a továbbjutáshoz. István könnyes szemmel búcsúzott a többiektől, számára véget ért a Megasztár.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése