2012. március 1., csütörtök

Újra dupla epizódokkal jelentkezik a Jóban Rosszban


Soha nem látott hosszban látható a TV2 sikersorozata

Izgalom, romantika, humor, dráma, amiből sosem elég. A Jóban Rosszban rajongói március 5-től újra dupla részekben láthatják kedvenceiket. Ráadásul egy epizód 25 – 29 perces lesz, így soha nem látott hosszban szórakoztatja a nézőket a TV2 sikersorozata. Csillagkút élete felpörög: lánykérés, féltékenység, titkos románcok, végzetes leszámolások, hangos viták tarkítják a kisváros lakóinak mindennapjait.

A Jóban Rosszban hívei eddig sem unatkozhattak. Csillagkút minden napja meglepetéssel szolgál, ez az a város, ahol mindig történik valami. Legyen szó családi drámákról, végletekig menő hatalmi harcokról vagy épp szerelemről. Közkívánatra március 5-től ismét dupla dózisban kapja meg mindenki az izgalmat, a romantikát és a humort. A TV2 napi sorozata ugyanis újra minden hétköznap dupla részekkel jelentkezik.

A Bodolai család békéjét Böbe pálinka üzlete dúlja fel, míg Veronka és Viktor bimbózó szerelmét Dóra feltűnése teszi próbára. Végh Judit mellett a tavasz során vendég-színészeket is láthat a közönség. Détár Enikő és Pintér Tibor is feltűnik a TV2 sikersorozatában. De az idei tavasszal dől el, hogyan alakul Betty és Tamás atya szerelmi története és ki kerekedik felül a Fehér testvérek kórházért folytatott hatalmi harcában. A hihetetlen izgalmak mellett persze lesz helye a romantikának és a humornak is. A Csillagvirág klinika karbantartója, Emil romantikus regényt ír, amely végre meghozza számára a szerelmet. De hogy melyik csillagkúti szépség habarodik bele Bodolai Bandi legjobb barátjába, az csak a sorozat dupla epizódjaiból derül ki.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése