2012. március 22., csütörtök

Új sorozat a TV2-ön: Csoda Manhattanben



Március 26-tól dupla részekkel kerül képernyőre a TV2 legújabb, amerikai-mexikói sorozata. A 2011-ben készült és az Egyesült Államokban jelenleg is hatalmas sikerrel futó Csoda Manhattanben egy szobalány és egy dúsgazdag politikus félreértésen alapuló szerelmi történetét meséli el.


Március 26-án debütál a TV2 legújabb telenovellája, a Csoda Manhattanben. A sorozat főszereplője Marisa (Litzy) aki egy jobb élet reményében Amerikába költözik kisfiával, Laloval. Miután kiderül, hogy gyermeke apja megcsalja őt, továbbköltözik New York-ba és egy előkelő szállodában helyezkedik el szobalányként. Éppen rendeződni látszik a sorsa, amikor újabb, végzetes bonyodalomba keveredik. Takarítás közben felpróbálja az egyik vendég ruháját, és pont ekkor pillantja meg őt a befolyásos politikus, Cristóbal Parker Salas (Eugenio Siller). A férfi jómódúnak hiszi Marisa-t és randevúra hívja a Central Parkba. Hamar fellángol köztük a szerelem, ám Marisának lelkiismeret-furdalása van és úgy dönt, bár szereti a férfit, mégsem folytathatja a hazugságon alapuló kapcsolatot. Később azonban rájön: nem könnyű az érzelmeknek parancsolni…

A sorozatban, melyet nemrég mutattak be az Egyesült Államokban, ismét negatív szerepkörben tűnik fel Vanessa Villela, aki az Eva Luna-ban a gonosz Victoria-t alakította.

Március 26-án 15:15-től dupla részekkel a Csoda Manhattanben a TV2 képernyőjén!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése