2012. március 5., hétfő

Ramiban több van mint gondolnánk?


Rami, aki a Szeress forrón! című slágerrel indult 2009-ben, most egészen más oldalát mutatja be. A The Fun Starts 2011 júniusában debütált ám most kijött egy komolyabb verziója is ami arra sarkallja az embert, hogy elgondolkozzon: talán ebben a lányban több is van.

„Nagyon örülök,hogy elkészült végre ez az akusztikus verzió is, mert így egy másik oldalamat is meg tudom mutatni. remélem tetszik majd az embereknek és kicsit másként néznek rám. -mondta az énekesnő.”

Lehet, hogy Ramiban több van mint gondolnánk, és reméljük, hogy a közeljövőben is készülnek majd hasonló verziók.

Nemsokára kiderül, hiszen Rami már felénekelte a stúdióban a következő dalát is, melyet a Stereo2.0-ból jól ismert Leóval és Gabee-vel készített. Hogy mi lesz a vége azt kíváncsian várjuk.

”- Lassan egy éve fűz jó barátság Leohoz. A tavalyi Comet sajtótájékoztató után kerültünk közelebb egymáshoz. Buliztunk együtt egy nagyot, megünnepelve ezzel a jelölésünket. Nagyon jó hangulatban telt az idő a stúdióban, és alig várom, hogy mindenkinek megmutathassam az új, Húzz el! című dalomat!” – árulta el Rami.

”Ez az első eset, hogy másnak írtunk dalt, így nekünk is új volt a helyzet, de úgy érzem, sikerült olyat alkotnunk, amihez büszkén adhatjuk a nevünket. Nagy kihívás ez nekünk is, hiszen először mutatkozunk be erről az oldalunkról. Énekesnőből, ha fogalmazhatunk úgy, túlkínálat van itthon és elég nehéz kitűnni a többiek közül, ha csak nem szokatlanul eredetivel próbálkozik az ember. Kihozzuk Rami-ból a maximumot minden téren és a végeredmény magáért fog beszélni!” – mondta Leo.

The Fun Starts akusztikus verziója elérhető itt: http://www.youtube.com/watch?v=anmjWI809Ag

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése