2013. február 20., szerda

A Gossip bemutatja vadonatúj klipjét: Get a Job

Elkészült a Gossip vadonatúj kisfilmje, melyet a „Get a Job” című dalhoz készített az együttes. Ez a dal a 3. kislemez az „A Joyful Noise” című albumról, melyről az Associated Press azt írta: „egy olyan album, mely nélkül buli – de még iPod playlist sem – létezhet.” Az oregoni Portlandban, a csapattal már rég együtt dolgozó Price James rendezésében készült kisfilm apróhirdetéseket jelenít meg, és eközben az újságlapok folyamatosan a magával ragadó felvétel pulzáló ritmusára váltakoznak. A videó itt megtekinthető: http://www.youtube.com/watch?v=CuUx_dV2tXg

„A Get a Job azokról a gazdag gyerekekről szól, akiket még fiatalabb korunkban ismertünk. Akiknek sosem kellett dolgozniuk, de mindig volt elég pénzük bulizni és tökéletesen kinézni.” – nyilatkozta egybehangzóan a banda. „Amikor mi zsíros pólóban hazaértünk a gyorsétteremből, ahol melóztunk, akkor ők a szüleik összes pénzét táskákra meg vodkára költötték.

Nagyon sokféle melónk volt az évek során, és biztos még sokféle vár ránk a jövőben is. Minden tiszteletünk és szeretetünk azoké, akik becsülettel dolgoznak, és akik előrébb viszik ezzel a világot!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése