2013. február 20., szerda

Indul a Risza! a Disney üdvöskékkel

Február 16-án, szombaton debütált a sikersorozat harmadik évada a Disney Csatornán

A népszerű táncos sorozat, az Indul a Risza! februárban vadonatúj, tüzes hangulatú részekkel jelentkezik a Disney Csatornán. CeCe és Rocky csupán rövid időre tették át székhelyüket Japánba, az életük mégis fenekestül felfordul, amikor visszatérnek Chicagóba a harmadik évad elején. A szeleburdi lányok újabb kalandokba keverednek a legfrissebb évadban, amely két epizóddal debütál február 16-án, szombaton.

A második évad végén Cece és Rocky barátsága veszélybe került, amikor Japánba hívták őket egy nemzetközi táncversenyre. Míg CeCe a karrierépítésre fókuszált, addig Rocky a japán kultúrát szerette volna jobban megismerni. A barátnők azonban nem sokáig bírták egymás nélkül, és az új szériában már együtt térnek vissza Chicagóba, hogy fenekestül forgassák fel a várost.

A 3. évadban azonban már nem csak barátságukat kell megmenteniük, de karrierjük is komoly veszélybe kerül. A lányok Japánból visszatérve chicagói tánc show-juk díszlete helyett csupán egy nagy kupac, füstölgő hamut találnak. A produkció egy váratlan tűzeset martaléka lett, és ha ez nem lenne elég, CeCe szerint ő lehet a tűz okozója.

Ha érdekel, hogyan keveredik ki az Indul a Risza! csapata ebből a szerencsétlen helyzetből a maguk vicces és szeleburdi módján, akkor a váratlan fordulatokkal teli évad garantáltan jó szórakozást nyújt majd.

Csatlakozz a két kedvenc táncosodhoz, és nézd velünk a harmadik évad premier epizódjait február 16-án, szombaton 08:35-től a Disney Csatornán!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése