2013. február 20., szerda

Újabb külföldi fellépő a Pannónia Fesztiválon

Javában zajlik a zenekarok szerződtetése a Pannónia Fesztiválra. A közönség által megszavazott 50 magyar kedvencből már biztosan ott lesz Szántódpusztán, 2013. május 16. és 19. között például a Tankcsapda, a Supernem, a Kiscsillag, a Depresszió és az Ocho Macho. Természetesen a szavazás győztesein kívül a fesztivál szervezői maguk is megkerestek további magyar produkciókat, így fellép majd többek között a Pokolgép, az Intim Torna Illegál, a Kowalsky meg a Vega feat. Fankadeli, a Subscribe, a Blind Myself és a Leander Rising is. A már leszerződtetett csapatok teljes listáját megtalálhatjátok itt, barna színnel jelölve:
http://www.pannoniafesztival.hu/program/

Bár a hangsúly a magyar fellépőkön van, a korábban már bejelentett Foreign Beggars mellé most egy újabb külföldi sztár csatlakozott a fellépők sorába: a brit Dub Pistols! Az elektronikus tánczene elmúlt húsz évének egyik emblematikus zenekarától mostanában a Back to daylight c. számot hallhatjuk a rádiókban. Az együttes 15 éves fennállása alatt eddig hat albumot adott ki. Zenéjük nagyon változatos: a hiphoptól kezdve a reggae-n át a bigbeatig és punkos elemekig sokféle stílussal színesítik a dub-ot. A tagok keresett remixkészítők, olyan együtteseknek és előadóknak dolgoztak már, mint Moby, az Apollo 440, Natalie Imbruglia, a Freestylers, a U2, a Limp Bizkit.

A Dub Pistols fellépése vasárnap, vagyis 2013. május 19-én lesz. A csapat hattagú élő zenekarral lép a fesztivál színpadára!

Barry Ashworth frontember videóüzenetben invitál mindenkit a 7. Pannónia Fesztiválra:
https://www.youtube.com/watch?v=He_USxDY0hY

S ha ez még nem volna elég, a szervezők a farsangi szezon alkalmából újabb együttműködésre buzdítják a fesztivál látogatóit, rajongóit: arra buzdítják a lelkes fesztiválozókat, hogy bújjanak bármely hazai előadó, zenekar bőrébe, vagyis legyenek kreatívak, öltözzenek be. A "jelmezes próbát" örökítsék meg képeken, videón, és osszák meg azt a PaFe hivatalos Facebook oldalán erre a célra létrehozott alkalmazás segítségével, rövid leírással és bemutatkozással együtt. A virtuális jelmezbál győztese szavazás útján kerül ki: aki az alkalmazáson belül a legtöbb szavazatot gyűjti össze, fantasztikus PaFe-s nyereménycsomagban részesül!


A pünkösdi szezonindító fesztivál 7900 Ft-os bérlet- és 3900 Ft-os napijegyáraival, közel 200 fellépőjével továbbra is a legelérhetőbb hazai rendezvények között jegyzi magát.

További információ: www.pannoniafesztival.hu
www.facebook.com/pannoniafesztival

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése