2013. február 25., hétfő

Intim Torna Illegál



Bárki megcsillogtathatja tehetségét és humorát az Intim Torna Illegál legújabb klipjében!
Főszerepben: a rajongók.


Az Intim Torna Illegál tagjai kétségtelenül a szokatlanság hívei, mely tulajdonságot koncertjeik, fellépő ruháik és múltbéli klipjeik is igazolják.

Az őrült rock hazai nagykövetei merész igényességgel vállalják be a vadabbnál vadabb agyszüleményeket, legyen szó kutyafuttatásról, komédiás promóciós gegekről vagy éppen szivecskés-csillagos hacukákról.

A tavaly novemberben megjelent Kísérlet című album harmadik videóklipje készül el idén tavasszal, a zenekari tagok (Dorogi Péter, Gálos Ádám, Kiss Sándor és Nádasdi János) pedig úgy döntöttek, ezennel a rajongókat hívják segítségül egy igazán fergeteges képi anyag elkészülésének reményében!

A Nevetségesen című szám egy átmulatott éjszakáról szól, a refrénben pedig a „Nevetségesen táncolsz” frázis ismétlődik, utalva a mámoros állapotban ejtett mozdulat sziporkákra.

Egy ilyesféle témáról vélhetően mindenkinek beugrik pár homályos, de annál humorosabb emlékkép – az Intim Torna Illegál mindössze annyit kér a rajongóktól, hogy elevenítsék fel és örökítsék meg ezeket a vicces táncjelenteket! Akár asztalon ugrálós, házibuliban tombolós, táncórán szteppelős vagy éppen kis állattal keringőzős felvétel is felbukkanhat a repertoárban – a végeredmény lényege a minél színesebb élménylenyomatok kavalkádja!

És hát, hogyan máshogy garantálhatná a zenekar a szórakoztató végkifejletet, mint egy nagy csokor, mosolyfakasztó bolondériával?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése