2013. február 14., csütörtök

Willy Moon: I Wanna Be Your Man

Az Új-Zélandon nevelkedett Willy Moon afféle internet-sztárként indult. 2010-ben tette közzé első dalát, az I Wanna Be Your Man című szerzeményt Myspace-oldalán, ahol a későbbi kiadója azonnal fel is figyelt tehetségére.

Első kislemeze mellett megjelentette a következő single-t is She Love Me címen. Ezek után feltűnt a Guardian Akikre érdemes odafigyelni sorozatában, és a brit Q magazin 2012 arcai listájára is felkerült.

“Az I Wanna Be Your Man egy fantasztikus és egyedülálló elegye az ’50-es évek rock’n’roll-jának és a mai modern produkcióknak: karcos gitárok, dögös ütemek, és játékos ének jellemzi. Ha egy lemezcég feje eljött volna hozzám, mikor hét éves voltam, és megkért volna, hogy nevezzem meg a jövő popsztárját, akkor először is megmondtam volna neki, hogy nem állok szóba idegenekkel. De ha elég ideig faggatott volna, biztosan Willy Moon neve hagyta volna el a számat.”- Michael Cragg, The Guardian.

Willy Moon legutóbbi kislemezdala Yeah Yeah címmel jelent meg 2012 szeptemberében és 2013 március 3-tól lesz elérhető a My Girl, debütáló lemeze a Here’s Willy Moon pedig szintén idén várható.
Web: http://www.willymoon.com
Videó: http://www.youtube.com/watch?v=GaWXA5e0YTQ







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése