2013. február 27., szerda

Erős, bátor, kitartó – Éljenek a valódi Disney Hercegnők!

Az igazi Hercegnő minden lány szívében ott él

Korunk hercegnői hisznek a hűség és a bizalom erejében. Hiszik, hogy a hűség alapja a bizalom, a kedvesség az erő, és a család a legerősebb kötelék. Bátrak, ha olykor meg is rettennek, erősek, még akkor is, amikor félnek. Kiállnak másokért és egymásért, és tudják, hogy a közös pillanatok a legfontosabbak.

Hercegnő vagyok! Üzeni a Disney legújabb kampányával, amelyben a fiatal lányok millióit képviselő kis hercegnők osztják meg a számukra legfontosabb értékeket. Nincs szükség pazar ruhákra, kacsalábon forgó palotára, hiszen a videóban szereplő bátor, kedves, nagylelkű fiatal lányok, foglalkozzanak akár zenével, szörfözéssel vagy autósporttal, a maguk módján mind hercegnők.

Ők a ma példaképei, a hercegnők, akik hisznek a bátorság, a hűség, az együttérzés erejében. Akik erősek, kedvesek, szavahihetőek, szembeszállnak félelmeikkel, kiállnak önmagukért, egymásért és szeretteikért. Tudják, hogy legnagyobb kincsük az együtt töltött idő, és büszkén vállalják: „Hercegnő vagyok, remélem, maradok is sokáig!”

Nőnap alkalmából csodálatos Hercegnő mese maratonnal készül a Disney Csatorna, és egy teljes hónapon keresztül ismét találkozhatunk a szívünkhöz közelálló hercegnőkkel: Hamupipőke, Hófehérke, Pocahontas, Ariel, Csipkerózsika, Jázmin és Aranyhaj mindannyian elvarázsolnak bennünket csodálatos történetükkel.

Csatlakozz március 8-tól, péntektől a Disney Csatornához és találkozz kedvenc Hercegnőiddel!

Hamupipőke 1.
Március 30., Szombat, 09:30

A klasszikus Disney történet a szegény mostohalányról, az üvegcipőről és a hercegről kislányok millióinak kedvenc története...

Hamupipőke 2.
Március 31., Vasárnap, 09:30

És boldogan éltek még nem haltak bejezéssel nem zárul le Hamupipőke és Hercege története.

Pocahontas 1.
Március 08., Péntek, 20:00

John Smith, aki a pénzéhes angol telepesekkel együtt érkezik az Újvilágba, egészen más, mint az útitársai. Az aranynál sokkal jobban érdekli az a furcsa, titokzatos világ, ahol élni fog.

Pocahontas 2.- Vár egy új világ
Március 29., Péntek, 10:40

A bátor hősnő története folytatódik, amikor Pocahontas új kalandra indul egy távoli, egzotikus helyre, Európába. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése