2013. február 20., szerda

OLÁH GERGŐ: "ÚJ DALOK" EP

Oláh Gergő, a 2012-es X-Faktor széria győztese egy csapásra belopta magát az emberek szívébe, hiszen amellett, hogy szerény és szeretetre méltó személyiség, kiválóan énekel és táncol is. A tehetségkutató megnyerése óta csak két dologgal foglalkozik megállás nélkül: családjával és karrierjével.

"Törj ki a csendből!" (http://www.deezer.com/hu/#/album/6179329) című debütáló slágere, melyet Rakonczai Viktor, Rácz Gergő és Szabó Ágnes írt kifejezetten a műsor győztesének, már a megjelenés napján történelmet írt, hiszen korábban még egyetlen hazai tehetségkutatós művész dala sem került az iTunes kislemezlista #1 pozíciójába néhány órával azután, hogy megnyerte a műsort, ráadásul még további 5 napon át ez a dal vezette a digitális dalletöltési listát a legnagyobb digitális zeneáruházban. A dal azóta a rádiók kedvencévé is vált, múlt héten már egészen a Top25-ig menetelt a hazai slágerlistán, és hétről hétre egyre feljebb lép.

Oláh Gergő az utóbbi két hetet egy stúdióban töltötte, ahol elkészültek vadonatúj dalai is, így a hazai X-Faktor történetében ő jelentethet meg vadonatúj dalokból álló kiadványt a leghamarabb a műsor befejezése után. Az "Új dalok" című, kizárólag digitálisan megjelenő EP-re három vadonatúj magyar nyelvű dalt rögzített, melyekben nemcsak előadóként, de szerzőként is közreműködött. A "Rajzolom az álmot" és az "Áll az idő" Szűcs Norberttel, míg a "Vár a világ!" Burai Krisztiánnal közösen készült. A debütáló EP-n ezen felül természetesen megtalálható lesz a "Törj ki a csendből!" című sláger, valamint annak vadonatúj angol nyelvű változata is "Breaking The Silence" címmel, melynek szövegét Johnny K. Palmer írta. Ráadásként a "Rajzolom az álmot" című felvétel is elkészült angol nyelven Király Viktor szövegével, "Paint A Picture" címmel. A dallistát a "Törj ki a csendből!" magyar és angol nyelvű változatának remixei zárják, melyeket Goldhand és Dj Free készítettek közösen. Az "Új dalok" EP március 4-től válik letölthetővé az összes hazai digitális zeneszolgáltató kínálatában, ám a rajongóknak már addig sem kell várniuk, hiszen a Telenor Deezer Zene szolgáltatásának köszönhetően a teljes EP-t meghallgathatják audio streaming formájában már megjelenés előtt 2 héttel, 2013. február 18-tól exkluzívan a www.deezer.com/hu oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése