2012. január 19., csütörtök

Bruce Springsteen „Wrecking Ball”


Turnéjának európai dátumai és az SXSW-n való megjelenése immár hivatalos

Bruce Springsteen vadonatúj stúdiólemeze „Wrecking Ball” címmel kerül a boltok polcaira 2012. március 5-én a Sony Music/Columbia Records gondozásában. Az énekes 17. stúdióalbumára 11 vadonatúj Springsteen-felvétel került, melynek produceri munkálatait maga az énekes és Ron Aniello látta el, míg az executive produceri teendők Jon Landau nevéhez fűződnek. A „Wrecking Ball” című albumnak egy különleges kiadása is megjelenik: 2 bónuszdal, exkluzív borító és eddig nem látott fényképek kísérik a kiadványt.


Jon Landau a következőket nyilatkozta: „Bruce olyan mélyre ásott, amennyire csak tudott, hogy előjöjjön a modern élet eme víziójával. A dalszövegek olyan történetet mesélnek el, melyet sehol máshol nem hallhattál, míg a zenei anyag is Bruce leginnovatívabb munkája évekre visszamenőleg. Karrierjének egyik legjobb dalszerzői munkáját végezte el - így nemcsak Springsteen régi rajongói, de azok is, akik most hallják őt először - biztosan találnak majd a „Wrecking Ball” című korongon olyan nótát, amit szerethetnek.”

Bruce Springsteen a 2012-es SXSW legfőbb szónoka lesz. Bruce és az E Street Band közösen indul amerikai és európai turnéra 2012-ben. Az európai turné dátumai és helyszínei elérhetőek a www.brucespringsteen.netoldalon.

A „We Take Care of Our Own” című első dal a lemezről streamingelhető, míg a „Wrecking Ball” előrendelhető a hivatalos oldalán: http://www.brucespringsteen.net

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése