2012. január 16., hétfő

Bemutatjuk: Szeifert


1975-ben született, általános iskolás évei alatt került először kapcsolatba a zenével, amit hét évig aktívan tanult. Gimnáziumi tanulmányai után tanári diplomát szerzett. 15 éves kora óta játszik klubokban. A kezdetektől több zenei irányzattal került kapcsolatba, a kilencvenes évek közepétől munkásságát az elektronikus klub zene határozza meg. Szettjei a műfajon belül sokszínűek.

Szeifertnek 2001 óta folyamatosan jelennek meg mixlemezei, melyeken saját zenékenés remixeken kívül felvonultak a műfaj nemzetközi képviselőinek legjobb darabjai.
Nevéhez fűződnek a Flört Inside 1-2. a Travelling to Happiness 1-3. mix kiadványok, a Pure Trance 1-2. sorozat és a Senses mix album, amely digitálisan is megjelent az egész világon elérhető legnagyobb digitális zeneáruházakban. Több saját zenéje, remixe, producerként más előadóknak készített dala jött ki világszerte több, mint tíz klip kíséretében a ToCo International, Kult Records (N.Y.C) és több kisebb label-nél, folyamatos Beatport és iTunes megjelenésekkel.
Szeifert a hivatalos remixere Csupó Gábor – A Simpson Család alkotója – Immigrants
című filmjéhez készült főcím dalának (Szeifert feat. A.D. Studio – Immigrants /American
Dreams/Szeifert vs. Krash remix). A remix klipje az eredeti film nyersanyagának
felhasználásával készült.

Szeifert kilencedik mix albuma Magyarországon 2011. szeptember végén Reboot címmel, a CLS Music gondozásában lát napvilágot. A közel nyolcvan perces anyag kizárólag saját dalokat és remixeket tartalmaz, a koronghoz három klip készül.


A lemezlovas 2010-ben néhány rendhagyó szerepléssel is   büszkélkedhet ugyanis  fellépett Katy Perry előtt  a Papp Laszló Budapest Sportarénában, és ugyanezen a helyszínen játszott a Sting és a Lady Gaga koncertek után megrendezett V.I.P. After partikon is.  2011. májusában ismét a Papp László Budapest Sportarénában lépett fel, ezúttal  Shakira koncertjén alapozta meg a hangulatot tizenkétezer ember előtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése