2012. január 17., kedd

Ölni készül Várnagy Előd

Szikszai Rémusz

Fehér Richárd után Csillagkút másik rosszfiúja is visszatér a kisvárosba. Várnagy Előd eddig sem finomkodott, de újabb feltűnésével még több feszültségre és izgalomra számíthatnak a Jóban Rosszban nézői. Várnagy ugyanis a most következő epizódokban fegyverrel a kezében még megszállottabb, mint eddig.


Titokzatos telefonhívás, hirtelen utazás és egy épp annyira váratlan visszatérés. Várnagy Előd tavaly májusban tűnt el a TV2 képernyőjéről, de a Jóban Rosszban nézői sejthették, a rosszfiú visszatér még Csillagkútra, hiszen lezáratlan ügyei vannak a kisvárosban.
„Előd talán még elvakultabb, mint eddig. Egyrészt hajtja a Barbara iránt érzett szerelme és ragaszkodása, képtelen beletörődni a válásába. Másrészt azzal sem árulok el nagy titkot, hogy ő az, aki bármilyen piszkos munkára kapható, ha a megbízónak van elég pénze. Várnagy most nem kis stiklikkel borzolja a kedélyeket, hanem igazán nagyban játszik, de ennél többet nem mondhatok el.” – titokzatoskodott az Elődöt alakító Szikszai Rémusz.

Több korábbi titokra is fény derül Várnagy feltűnésével, így bőven számíthatnak izgalomra és fordulatokra a Jóban Rosszban nézői.
„A színpadon és a magánéletben is bőven volt feladatom. Rendeztem, több darabban is láthatott a közönség és megszületett a harmadik fiam, így nem unatkoztam, amíg nem forgattam a stábbal. Persze nagyon hiányzott a Jóban Rosszban, a kollégák és Várnagy Előd is. Ráadásul nagyon mozgalmas és feszült jelenetek vártak rám, ami nekem külön öröm.” – mondta a Jóban Rosszban színésze.

Várnagy Előd január 27-től gonoszkodik tovább Csillagkúton, de hogy pontosan mire készül, az csak a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból derül ki.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése