2012. január 24., kedd

Csillag Születik 2012



Tavaly a Csillag Születik elképesztő sikereket ért el. 2011-ben a televíziós márkák versenyében az X-Faktor és a ValóVilág után a harmadik legnépszerűbb volt a kereskedelmi korcsoport körében. Így érthető, hogy sokan megirigyelték az elmúlt széria felfedezettjeitnek sikereit, legyőzték bátortalanságukat és jelentkeztek az idei Csillag Születikbe; méghozzá minden eddiginél többen.

Múlt héten több ezren érkeztek az RTL Klub székházába a Csillag Születik előválogatóira.

- Minden várakozásunkat felülmúlta a jelentkezők száma. Ez is bizonyítja, hogy mennyire sikeres ez a formátum. Már most rengeteg tehetséggel találkoztunk, így idén is olyan embereket és produkciókat tudunk bemutatni a Csillag Születikben, amelyeket a nézők eddig még nem láthattak. - nyilatkozta a műsor egyik főszerkesztője, Losonczi László. “A Csillag Születiket korábban azért találtuk ki, mert szerettük volna feléleszteni - modern változatban visszahozni a képernyőre - a Ki mit tudot. Idén rengeteg újdonsággal készülünk, hogy pontosan milyen változások lesznek, azt hamarosan bejelentjük a nagyközönség előtt is.” – tette hozzá a főszerkesztő.

Tavaly tavasszal hétről-hétre több millió nézőt ültetett le a képernyők elé a tehetségkutató műsor. A győztes, László Attila, valamint a döntősök, mint például Szabó Ádám harmonikás és az Appril Project is keresett előadókká váltak azóta.

Egy nagy változás már napvilágot látott a tehetségkutatóval kapcsolatosan, méghozzá a műsorvezetők személye. Ördög Nóra műsorvezető társa ezúttal Lilu lesz. Korábban egyébként még nem volt példa arra Magyarországon, hogy egy ekkora volumenű műsornak női műsorvezető párosa legyen. A zsűri személye azonban még nem publikus, ahogy az sem, mikor kerül pontosan képernyőre az ország egyik legnépszerűbb tehetségkutató műsora. Egy azonban biztos, hogy a tehetség sokszínű, ahogyan ez tavasszal az RTL Klub Csillag Születik című műsorából is kiderül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése