2012. január 5., csütörtök

Negyedszer is díjazzák a legjobb nőket



Megvannak a 2012-es GLAMOUR Women of the Year jelöltjei


A GLAMOUR negyedik alkalommal adja át 2012. márciusában a Women of the Year elismeréseit. Ezúttal is a legtehetségesebb divattervezőket, modelleket, énekesnőket, színésznőket és műsorvezetőket díjazza a magazin egy hatalmas gála keretében.

Az elmúlt három évben Amerika és Anglia után hazánkban is hagyománnyá vált Women of the Year díjátadó gála ismét a legtehetségesebb és legsikeresebb hölgyeket ismeri el. A márciusi, több tucatnyi sztárt felvonultató exkluzív díjátadón kiderül, kik 2012 legjobbjai.

Nanushka 2009-es évben már megkapta az év divattervezője címet, idén ő lehet az első, aki megduplázza Women of the Year elismeréseit. Ehhez azonban több szavazatot kell begyűjtenie március 12-ig, mint Abodi Dórának, Vágó Rékának, Tóth Borinak és az ANNAEVA divattervező kettősének, Hachbold Annának és Kárpáti Évának. A legjobb modellek kategóriában is esély van a címvédsre. Axente Vanessa, Fórizs Adina, Srej Zsófi, valamint a Németországban élő plus size modell, Demmer Erika mellett idén is jelölt a tavalyi győztes, Palvin Barbara. A legjobb színésznők kategóriájában Balla Eszter, Peller Anna, Pokorny Lia, Polyák Lilla és Trokán Nóra várja a szavazatokat, míg az énekesnők között Fábián Juli, Janicsák Veca, Kozma Orsi, Németh Juci és Wolf Kati esélyes a 2012-es Women of the Year elismerésére. Ördög Nóra és Lilu után 2012-ben biztosan új nyertest avat a GLAMOUR a legjobb műsorvezető kategóriában. D. Tóth Krisztina és Veiszer Alinda mellett a TV2 műsorvezető-riportere, Tatár Csilla, a VIVA TV-s Iszak Eszter és egyetlen rádiósként a Class FM-es Kiss Orsi esélyes. A magazin szerkesztői ezúttal sem feledkeztek meg az erősebbik nemről. A legsármosabb férfiak versenyében öt tehetséges és igen jóképű pasi verseng a szavazatokért. Így március 22-én az is kiderül, Kucsera Gábor, Nagy Sanyi, Solti Ádám, Száraz Dénes vagy Tóth András dobogtatja meg leginkább a női szíveket.

A harminc Women of the Year díjra esélyes jelöltre március 12-ig lehet voksolni a www.glamouronline.hu oldalon, ahol a szavazók között értékes nyereményeket sorsolnak ki.

GLAMOUR Women of the Year 2012

A legjobb divattervező:
Abodi Dóra
ANNNAEVA (Hachbold Anna és Kárpáti Éva)
Nanushka
Tóth Bori
Vágó Réka

A legjobb modell:
Axente Vanessa
Demmer Erika
Fórizs Adina
Palvin Barbara
Srej Zsófi

A legjobb színésznő:
Balla Eszter
Peller Anna
Pokorny Lia
Polyák Lilla
Trokán Nóra

A legjobb énekesnő:
Fábián Juli
Janicsák Veca
Kozma Orsi
Németh Juci
Wolf Kati

A legjobb műsorvezető:
D. Tóth Krisztina
Iszak Eszter
Kiss Orsi
Tatár Csilla
Veiszer Alinda

A legsármosabb férfi:
Kucsera Gábor
Nagy Sándor
Solti Ádám
Száraz Dénes
Tóth András (Use)

Nagy Sándor

Janicsák Veca

Iszak Eszter (Fotó: VIVA/SP)

Kozma Orsi (Fotó: Baráti Vince)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése