2012. január 19., csütörtök

“1 perc és nyersz!” a ValóVilágban!

Hamarosan induló vetélkedővel ismerkednek a héten a Villalakók. Az “1 perc és nyersz!” műsor lényege, hogy a legegyszerűbb hozzávalókból összeállított ügyességi feladatsorok végrehajtására a versenyzőknek összesen egy perc áll rendelkezésére. A ValóVilág játékosai nagy izgalommal vágtak bele a vicces feladatokba, különösen Eszter, aki a nyáron éppen lekéste a jelentkezési határidőt.


Két csoportban gyakorolják a feladatokat a játékosok, de a döntő, amelyet vasárnap láthatnak majd a nézők már egyéni verseny lesz, óriási téttel. Az új gameshow műsorvezetője Sebestyén Balázs, ő fogja a Villában is levezényelni a döntőt, amelynek díja egy különleges program, melynek keretében, még az éjszakát is a Villán kívül töltik a nyertesek.

A közel jövőben képernyőre kerülő ügyességi vetélkedő kiválasztott szereplőinek is volt ideje gyakorolni a feladatokat, ugyanis a szereplők három-négy héttel a felvétel előtt felkészítő táborban vettek részt. Itt megismerkedhettek a közel 100 játékkal, amelyeket aztán otthon is gyakorolhattak. Például: hány méter wc papírt tud magára tekerni egy perc alatt, milyen magas keksz tornyot tud a homlokára építeni egy perc alatt stb. Ebből is látszik, hogy a feladatok elvégzéséhez kizárólag olyan eszközök szükségesek, amelyek minden átlagos háztartásban megtalálhatók.

A Villalakók a döntőig naponta különböző feladatokkal ismerkednek, így a végén már rutinosan küzdhetnek. Az első napon Seherezádé és Csaba bizonyult a legügyesebbnek. Már a Villalakók gyakorlásából is látható, hogy a vadonatúj műsor kifejezetten helyes, látványos, vidám vetélkedő lesz. Vasárnap kiderül, hogy a ValóVilágban kinek hoz szerencsét, a vetélkedő, amely már a fél világot meghódította.


Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése