2012. január 30., hétfő

Soma: A nők minőségi szexre vágynak!


Somával, aki két gyermek büszke édesanyja, nem csak Millner Judit Anyatükréről, de a nők változó helyzetéről is beszélgettünk a napokban a Tabu Tv kamerái előtt.

„Az Anyatükör című könyv bemutatóján vagyunk, ahová eljött tíz anyatársam, akik mind ismert nők, és egy fantasztikus újságíró lány – maga az írónő – készítette velünk az interjúkat, aki megkockáztatom pszichológusi kvalitásokkal rendelkező, nagyon mély teremtés, és rendkívül mély gondolatokat húzott ki az emberből” – számolt be a könyv keletkezéséről Soma, akitől szintén nem áll távol sem a pszichológia, sem az írás, hiszen már számos könyvet és cikket publikált.

És hogy mit gondol Soma az anyaságról? „Jelenleg a világban elég nagy kérdés az, hogy a fehér nők nem nagyon akarnak szülni. Az európai, úgynevezett kulturált vagy civilizált világban minél iskolázottabb, tanultabb egy nő, annál kevésbé akar anya lenni. Három gyerek szinte sehol sincs, a kettő is lassan sok. Egy-egy gyerek, az is 35-40 között, de minimum harminc fölött. Ez egy komoly probléma, hogy hogyan segíthetik a népszaporulatot és hogyan sarkallják a nőket. A XXI. századi nő kiéhezett a tudásra, tanulásra, autonómiára, szabadságra és a minőségi szexre.”

„Véget ért az alá-fölérendelt időszak, és egymás mellé lettünk rendelve, egyenjogúak, egyenrangúak vagyunk.” – meséli Soma, hozzátéve, hogy azért nem fognak felcserélődni a nemi szerepek, bár a régi – a férfi vadászik a nő meg főz – szerep-berögzüléseken is nevet: „Vadászni? Mikor vadásztál te? Pizzát mindenki tud lőni a sarki közértben!”


Videós anyagunk linkje: http://www.tabutv.hu/video/soma__a_nok_minosegi_szexre_vagynak__2879/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése