2012. január 9., hétfő

Coldplay premier csak a Class FM-en!

Az ország kedvenc rádiójában debütálnak a legfrissebb slágerek
A Class FM-en debütál a Coldplay a Charlie Brown című dallal, amely sorban már a harmadik kislemez a zenekar aktuális, Mylo Xyloto című albumáról. A szerzemény hivatalos megjelenése január 10., azonban a Class-on, Csiszár Jenő műsorában hetek óta rendszeresen hallható.

Korábban a Paradise című Coldplay sláger is a megjelenése napján mutatkozott be az ország leghallgatottabb rádiójában, de az Every Teardrop is a Waterfall című dallal szintén találkozhatnak a hallgatók. A Charlie Brown című szerzemény mostantólszintén kiemelten forog a Class FM hullámhosszán. A dal ötvözi az akusztikus, melankolikusabb, illetve a gyorsabb, inkább táncra csábítóbb elemeket. Az együttes terve ugyanis eredetileg két album kiadása volt, különböző hangzásvilággal, viszont - ahogy ezt egy ausztráliai interjúban elmondták - a hatások folyamatosan átszivárogtak egyikből a másikba. Végül "egyesítették" a két világot, és ebből született meg a Mylo Xyloto című korong.

Garami Gábor is vevő minden újdonságra, a Coldplay pedig régi kedvencei közé tartozik. Így a Class FM Hétvégi kívánságműsorának házigazdája kifejezetten örül, hogy náluk debütált a csapat legújabb dala.
„Fontos számunkra, hogy a legismertebb zenekarok, előadók nagy slágerei elsőként csendüljenek fel nálunk. Az újColdplay dallal elsőként a Class Fm hallgatók találkozhatnak napközben, ráadásul a hivatalos premier előtt. Ennek én kifejezetten örülök, hiszen egyik nagy kedvencem a zenekar, remélem a Hétvégi kívánságműsorban is sokan kérik majd a Charlie Brown-t.” – tette hozzá Garami.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése